Mandekogebogen

SoMe-hittet Nutribullet lanceres nu i Danmark

Personlig blender på farten?

Måske har du allerede set dem på Instagram eller TikTok - små personlige blendere, der gør det let at lave en helt frisk juice eller smoothie mens man er på farten. 

Et hurtigt produkt til en hurtig tid. Der findes efterhånden et væld af muligheder for personlige blendere, men en af de "originale", Nutribullet, kan dateres tilbage til Los Angeles i 2003, og den har nu endelig fundet vej til Danmark. 

Nutribullet er egentlig let at forklare, den er kompakt, let at rengøre, fylder ikke særligt meget og så kører den (i nogle modeller) på batterikraft. 

Det betyder at man i praksis altid kan rejse rundt med en lille maskine der kan knuse is eller trylle frugt og grøntsager om til en næringsrig snack - og det er ret fedt! 

"Vi er så glade for endelig at kunne lancere Nutribullet i Danmark. Nutribullet har et bredt udbud af blendere med fællesnævneren: Det skal være nemt. Fra brugervenlighed til  bevarelse af næringsstoffer skal vores produkter gøre en travl hverdag nemmere – og  sundere. Der findes ikke en meget lettere måde at lave næringsrige måltider og snacks på – både i og udenfor hjemmet, fortæller Marie Andersson, Brand Manager på Nutribullet, i en pressemeddelelse til Mandekogebogen.

ANNONCE

Nutribullet er allerede lanceret i tre forskellige varianter:

Nutribullet Ultra - Nutribullets hidtil mest støjsvage personlige blender. Stilfuld og kraftfuld med resultater af højeste kvalitet 
Øget effekt med 1200 watts motor 
Intuitiv oplyst grænseflade, to valgmuligheder for at blende samt pulsindstilling . Forbedret skrueblad – lav en perfekt smoothie på kun 30 sekunder. 
- Pris fra kr. 1.199 

Nutribullet Pro - Kompakt, optimeret personlig blender 
Effektivt og automatisk interface - det er blot at trykke, dreje og blende. Lav en snack på ingen tid - de fleste smoothies kan laves på under 60 sekunder. Perfekt for et næringsrigt måltid – selv på en travl dag 
Med en motor på 900 watt forvandler blenderen alt fra jordbær til spinat til blød,  knasende næring  
Findes i mange forskellige farver og finish (mat og blank). 
- Pris fra kr. 999 

NutriBullet Portable - Trådløs personlig blender som oplades med USB-C. Skabt til sundhedsbevidste personer på farten 
Let og kompakt design med håndtag – nem at tage med sig  
Transportabel blender med op til 20 blandingsomgange per fuld opladning (3 timer). Kommer i farverne sort, hvid, mint, rød, mørkeblå og lilla. 
- Pris fra kr. 399 
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce