Mandekogebogen

Aarsdale Røgeri opskalerer det bornholmske røgeri-koncept med skaldyrs-ekstravaganza og bistro-kærlighed

Røgeri-butik krydser klinger med bistro og finedining!

Hvis der er to ting, man aldrig går ned på i det bornhomske landskab, så er det udvalg af is og udvalg af røgerier.

Sidstnævnte har forskellige røgerier i alle større byer og byder på nogle af øens lækreste røgvarer - både som butik, men også som restaurant og buffet-oplevelse.

Et af røgerierne har i år 2024 gået lidt nye veje og i stedet valgt at fokusere på en bistro-orienteret tilgang til røgeri-klassikeren.

Hvor man ofte finder en storslået buffet på mange af røgerierne, har Aarsdale Røgeri valgt at gå mere i skoene af det franske bistrokøkken, hvor man giver lidt ekstra kærlighed til færre retter.

Her kan man til frokost nyde en række forskellige skønne retter såsom et velkomponeret stjerneskud, der er blevet kræset om, og pommes frites og stegt fisk til børnene, samt et udvalg af lokale øl og drikkevarer.

Om aftenen åbner dørene mere op for bistro-universet, hvor man lader helseforskrækkelserne blive hjemme og i stedet skruer op for fløde, fedt og smag!

Man kan eksempelvis opleve Røg-mesterens Gæstebud, hvor man i løbet af seks serveringer får en dagligt varierende menu, hvor kokken kaster sin kærlighed over dagens råvarer fra havet og røgskabet.

Her vælger kokken en række retter fra menukortet på egen hånd og tryller videre på resten af retterne som en overraskelse til dagens gæster.

Foruden dette kan man også få et overdådigt skaldyrsfad, hvor der er alt, hvad hjertet begærer fra kaviar til hummer.

Det er interessant størrelse på det bornholmske røgeri-kort - den sørger for at have basis-forventningerne på plads med lækre røgvarer i køledisken og frisk fisk, samt en familievenlig frokost - mens de slår benene væk under gæsterne med deres opskalerede menu-koncept om aftenen, hvor man får associationer til sydfranske kærlighedshistorier og sene aftener i aftensolen med skaldyr ad libitum og aftensol i ansigtet.

Du kan læse mere om Aarsdale Røgeri lige her.

ANNONCE
Stjerneskud med det hele! - Aarsdale Røgeri opskalerer det bornholmske røgeri-koncept med skaldyrs-ekstravaganza og bistro-kærlighed Stjerneskud med det hele!
Børnefritter, der får voksne til at snige sig til en smagsprøve! - Aarsdale Røgeri opskalerer det bornholmske røgeri-koncept med skaldyrs-ekstravaganza og bistro-kærlighed Børnefritter, der får voksne til at snige sig til en smagsprøve!
Del

Seneste nyt

Annonce