Mandekogebogen

Ardbeg lancerer Blaaack: limiteret whisky lagret på Pinot Noir-fade

Skotland møder New Zealand!

Ardbeg fejrer 20-års jubilæum for deres medlemskomité, som spænder over 100.00 medlemmer på verdensplan.

Og for at forkæle stamkunder og Ardbeg-entusiaster har de valgt at lancerer en unik limited edition-whisky på markedet.

For første gange har Ardbeg med deres unikke, tunge røgnoter teamet op med New Zealandske vinbønder, som geografisk set er den ø-nation, som ligger længst væk fra Ardbeg og deres Islay-område - samarbejdet byder på en whisky, som er lagret på Pinot Noir-fade. 

”I Ardbeg Blaaack forenes smagen af fløjlsagtig sommerfrugtbudding og bitre kirsebær med noter af sod og røgen, som er Ardbegs kendetegn. Det er den perfekte dram til at skåle for og med vores legendariske komitéer”, siger Dr. Bill Lumsden, som er direktør for Whisky Creation hos Ardbeg.

Ardbeg Blaaack kommer i et stærkt begrænset antal flasker og kan købes hos Juul'sVin & Spiritus fra d. 30. maj og hos udvalgte specialbutikker fra d. 6. juni til en vejledende udsalgspris på 1.099 kr.

ANNONCE
Smagsprofil

Duft- og smagsnoter:
Aroma: Harmonisk næse med aromaer af frugtbudding bundet sammen med cedertræ og aromatisk cigarkasse. Herefter baner tanniner fra eg og fyldige trøfler vejen for subtile noter af røgede marmeladetærter. Med et stænk af vand dukker der intense aromaer af bitre kirsebær og noter af frugtskaller op. På en naturlig måde tager denne dram en ny retning med duftende violette toner.


Smag:

En fløjlsagtig og overraskende blød smagsoplevelse, der tilbyder en symfoni af forskellige og kontrastfyldte smage. Anis, sod, og sommerfrugter som kirsebær, jordbær, abrikoser og pærer, giver plads til krummende bagværk, mørk chokolade, kaffe og mandler.


Afrunding:

En lang, dvælende sodet finish.

ANNONCE
Ardbeg lancerer Blaaack: limiteret whisky lagret på Pinot Noir-fade
Del

Seneste nyt

Annonce