Periode
- Marts 2025
- Februar 2025
- Januar 2025
- December 2024
- November 2024
- Oktober 2024
- September 2024
- August 2024
- Juli 2024
- Juni 2024
- Maj 2024
- April 2024
- Marts 2024
- Februar 2024
- Januar 2024
- December 2023
- November 2023
- Oktober 2023
- September 2023
- August 2023
- Juni 2023
- Maj 2023
- April 2023
- Marts 2023
- Februar 2023
- Januar 2023
- December 2022
- November 2022
- Oktober 2022
- August 2022
- Juli 2022
- Maj 2022
- April 2022
- Marts 2022
- Februar 2022
- Januar 2022
- December 2021
- November 2021
- Oktober 2021
- September 2021
- August 2021
- Juli 2021
- Juni 2021
- Maj 2021
- April 2021
- Marts 2021
- Februar 2021
- November 2020
- Oktober 2020
- September 2020
- August 2020
- Juli 2020
- Juni 2020
- Maj 2020
- April 2020
- Marts 2020
- Februar 2020
- Januar 2020
- December 2019
- November 2019
- Oktober 2019
- August 2019
- September 2018
- August 2018
- Juni 2018
- Marts 2018
- Februar 2018
Arkiv
Periode
-
-
Sådan får du chili af fingrene efter snitning
31. jan 2025 12:00 -
Sådan laver du cakepops
31. jan 2025 12:00 -
Hvor mange bier skal der til for at lave et glas honning?
31. jan 2025 12:00 -
De største fejl folk begår, når de vender æg
31. jan 2025 12:00 -
Hvad er den rigtige måde at udtale Worcestershire sauce på?
31. jan 2025 12:00 -
Spansk vs. mexicansk chorizo: Hvad er forskellen?
31. jan 2025 11:00 -
Er hakkede tomater allerede tilberedte?
31. jan 2025 11:00 -
Hvad giver amerikansk ost dens ikoniske gule farve?
31. jan 2025 11:00 -
Harry og Sally mødes igen i Hellmanns 2025 Super Bowl-reklame
31. jan 2025 11:00 -
5 hacks til at få en ødelagt korkprop ud af en vinflaske
31. jan 2025 10:00 -
De bedste og værste meltyper til focaccia
31. jan 2025 10:00 -
Har du virkelig brug for en whisky-dekanter?
31. jan 2025 09:00 -
Hvad er egentlig et "køligt, tørt sted", som madvarer skal opbevares i?
31. jan 2025 09:00 -
Den rigtige måde at genopvarme frossen cremet suppe
31. jan 2025 09:00 -
Sådan smelter du skumfiduser på 3 sikre måder
30. jan 2025 16:00 -
Hvilke kaffebønner bruger McDonalds i deres McCafé-blends?
30. jan 2025 15:00 -
Den perfekte ale til lammekød
30. jan 2025 15:00 -
Sådan laver du en sprød og smeltende grilled cheese i airfryer
30. jan 2025 13:00 -
Sådan spotter du, om dine købte svampe er blevet dårlige
30. jan 2025 13:00 -
Hvordan mimosaen blev den ultimative brunch-cocktail
30. jan 2025 12:00 -
Hvilken type te er koffeinfri?
30. jan 2025 12:00 -
Sådan spiser du fiskeøjne
30. jan 2025 12:00 -
Kan salt blive for gammelt?
30. jan 2025 11:00 -
Den bedste udskæring af svinekød til smagfulde gryderetter
30. jan 2025 10:00 -
Ved disse burgere kan man retfærdiggøre brugen af kniv og gaffel
30. jan 2025 09:00 -
Sådan fungerer laktose i øl
30. jan 2025 09:00 -
Hvad var det sidste måltid, der blev serveret på Titanic?
30. jan 2025 08:00 -
Ooni lancerer ny køkkenmaskine
30. jan 2025 07:00 -
Flødeskum-trick, der gør din varme kakao Instagram-venligt
30. jan 2025 07:00 -
Amerikansk ølkultur blev forandret for altid takket være tyske immigranter
29. jan 2025 15:00 -
Kan man egentlig spise rå kartofler - og bør man?
29. jan 2025 15:00 -
13 italienske pasta-hacks alle bør kende til
29. jan 2025 14:00 -
-
Det ekstra trin, der giver din genopvarmede frysesuppe nyt liv
29. jan 2025 13:00 -
Den bedste måde at genopvarme kartoffelmos, så den smager som ny
29. jan 2025 12:00 -
Sådan rister du kokosnød i airfryer
29. jan 2025 12:00 -
Det betyder det, hvis dine kaffebønner har en våd eller olieret overflade
29. jan 2025 12:00 -
15 canadiske retter, du bør prøve
29. jan 2025 12:00 -
Tricket til at rive chokolade uden at svine over det hele
29. jan 2025 11:07 -
Sådan opbevarer du vingummi, så det forbliver blødt
29. jan 2025 11:00 -
Denne tilberedningsmetode giver dig bedre hotdogs
29. jan 2025 11:00 -
Du kan faktisk spise kylling medium rare - med denne tilberedning
29. jan 2025 10:45 -
Kan man fryse friske æg?
29. jan 2025 10:43 -
Så længe skal du koge broccoli for perfekt al dente
29. jan 2025 10:08 -
Sådan holder du dit vinglas korrekt
29. jan 2025 10:05 -
-
Ser dine træ-redskaber i køkkenet sådan ud? Så er det tid til udskiftning
28. jan 2025 14:00 -
Dette skal du bestille på McDonald's for mest muligt proteinrigt måltid
28. jan 2025 13:00 -
Pringles nye samarbejde bringer en uventet smagskombination
28. jan 2025 12:00 -
Tilføj stout-øl til din chokoladekage for en saftig og smagfuld bid
28. jan 2025 12:00 -
Det simple hack, der holder fastfood varm længere
28. jan 2025 12:00 -
Sådan ved du, om din kakaopulver er af høj kvalitet
28. jan 2025 12:00 -
Hvordan den store depression skabte en klassisk sydstatsburger
28. jan 2025 11:17 -
-
Sådan spotter du, når din surdej er 'moden'
28. jan 2025 10:25 -
Marineret ost: Den alsidige ret, der løfter ethvert festbord
28. jan 2025 10:15 -
Hvilken øl er bedst til en steak and ale pie?
28. jan 2025 10:11 -
Er flaskevand bare genopfyldt postevand i forklædning?
28. jan 2025 10:00 -
Derfor skal nogle frugter i køleskabet - og andre ikke skal
28. jan 2025 09:54 -
Var gangsterbossen Capones sidste måltid en simpel pastaret?
27. jan 2025 14:00 -
12 fødevarer, der ikke holder så længe, som du tror
27. jan 2025 13:00 -
Forvandl revet mozzarella til burrata med et simpel hack
27. jan 2025 12:00 -
Denne ingrediens giver det bedste "kød"-resultat i en veggie-burger
27. jan 2025 12:00 -
Valsemøllen Havreris - sundhed og bæredygtighed på menuen
27. jan 2025 11:36 -
Denne simple ingrediens er det bedste trick mod en beskidt ovn
27. jan 2025 10:00 -
Hvis ét bær er mugnet i bakken, kan du så spise resten?
27. jan 2025 10:00 -
Den bedste teknik til at få grøntsager til at forblive sprøde i en wok
27. jan 2025 10:00 -
Den bedste måde at opbevare hårdkogte æg på
27. jan 2025 10:00 -
Den geniale metode til at fryse tortillas uden besvær
27. jan 2025 10:00 -
Den sidste middag: Abraham Lincolns sidste måltid
27. jan 2025 10:00 -
Calzonens oprindelse: Et stykke italiensk gademad med historie
27. jan 2025 09:46 -
Balsamicoeddike vs. vinaigrette: Hvad er forskellen?
27. jan 2025 09:00 -
-
Hvad sker der egentlig, når du fryser ost?
26. jan 2025 13:00 -
Hvor længe kan ukogte ris holde sig?
26. jan 2025 12:00 -
Den uventede frugt, der mørner kød
26. jan 2025 12:00 -
Derfor passer sake og sushi perfekt sammen
26. jan 2025 11:00 -
Kaffefiltre i madaffald - ja eller nej?
26. jan 2025 10:00 -
-
Sådan undgår du, at æggene knækker i kogevandet
26. jan 2025 10:00 -
Denne ingrediens giver dig mere cremede brownies
26. jan 2025 10:00 -
Kan man egentlig fryse ketchup?
26. jan 2025 09:00 -
Sådan slipper du for frugtfluer med en simpel ingrediens fra dit køkkenskab
26. jan 2025 09:00 -
Støtte fra Mandekogebogen.dk til Ukraine
26. jan 2025 00:00 -
Sådan forhindrer du plantebaseret mælk i at skille i kaffen
25. jan 2025 15:00 -
Sådan bortskaffer du brugt madolie korrekt
25. jan 2025 14:00 -
12 mikroovn-fejl, der ødelægger din mad
25. jan 2025 14:00 -
Thai vs. indiske karryretter: Hvad er forskellen?
25. jan 2025 13:00 -
Sådan ved du, om din bøf er gået over dato
25. jan 2025 12:00 -
Sådan laver du suppe i en airfryer
25. jan 2025 11:00 -
Toppings du bør undgå, når du laver hjemmelavet focaccia
25. jan 2025 10:00 -
Det bedste mel til tærtebund: Hemmeligheden ligger i proteinindholdet
25. jan 2025 10:00 -
Denne fejl skal du undgå, når du erstatter æg til veganske opskrifter
25. jan 2025 09:00 -
Her er forskellen på mozzarella og burrata
25. jan 2025 07:00 -
Sådan får du det bedste ud af en engangsgrill
24. jan 2025 16:00 -
Sådan bruger du lakrids i madlavning
24. jan 2025 16:00 -
Disse øl bør du drikke "varme"
24. jan 2025 15:00 -
Sådan laver du dine egne sodavandsis
24. jan 2025 14:00 -
Sådan finder du ud af, om din olivenolie er blevet dårlig
24. jan 2025 14:00 -
Sådan laver du din egen røgflis
24. jan 2025 12:00 -
White Russian vs. Black Russian: Hvad er forskellen?
24. jan 2025 12:00 -
Den billige udskæring af gris, der er perfekt til barbecue-nybegyndere
24. jan 2025 12:00 -
Så meget af stokken på asparges bør du fjerne
24. jan 2025 11:00 -
Derfor skal du prøve at marinere din bøf i mælk
24. jan 2025 10:00 -
Blev Candyfloss i virkeligheden opfundet af en tandlæge?
24. jan 2025 10:00 -
Sådan blev ketchup og sennep det ultimative makkerpar
24. jan 2025 10:00 -
Så længe bør dit kød marinere
24. jan 2025 09:00 -
Sådan laver du den sprødeste pork belly i en airfryer
24. jan 2025 09:00 -
13 tips til den perfekte bacon i ovnen
24. jan 2025 08:00 -
Historien bag McRib: Fra militær teknologi til fastfood-fænomen
23. jan 2025 19:00 -
Sådan sliber du en brødkniv
23. jan 2025 15:00 -
Er det bedre at købe hele peberkorn frem for formalet sort peber?
23. jan 2025 15:00 -
Giv din morgenkaffe et løft med en caffè misto
23. jan 2025 13:00 -
Så længe holder kaviar efter åbning
23. jan 2025 12:00 -
Derfor bør du aldrig lade en støbejernspande ligge i blød
23. jan 2025 12:00 -
Derfor er kyllingesuppe den perfekte ret på en sygedag
23. jan 2025 12:00 -
-
Hambagu: Japans lækre bud på klassisk Salisbury steak
23. jan 2025 11:00 -
Den salte snack, der forvandler dine cookies til noget helt særligt
23. jan 2025 11:00 -
Den oversete ingrediens, der giver dit brød en perfekt tekstur
23. jan 2025 10:00 -
Dette hemmelige trick giver din bøf det ultimative umami-kick
23. jan 2025 10:00 -
Sådan fikser du en for tyk hollandaise sauce
23. jan 2025 09:00 -
Derfor bør du aldrig komme din kniv i opvaskemaskinen
23. jan 2025 08:00 -
Disse 5 krydderier bør du købe hele og ikke stødt
23. jan 2025 07:00 -
Gordon Ramsays hemmelighed bag bedre donuts
22. jan 2025 19:16 -
Den bedste måde at servere din brie på
22. jan 2025 16:00 -
Denne fejl i sidste øjeblik kan ødelægge sprødt kyllingeskind
22. jan 2025 15:00 -
Så nemt er det at lave hjemmelavet smør
22. jan 2025 14:00 -
Hemmeligheden bag perfekt papirtyndt carpaccio
22. jan 2025 14:00 -
Sådan navigerer du en menu i Italien som en ægte italiener
22. jan 2025 13:00 -
Sådan får kinesisk BBQ-svinekød sin karakteristiske røde farve
22. jan 2025 13:00 -
Gordon Ramsay og hans ikoniske Guinness verdensrekord
22. jan 2025 13:00 -
5 red flags på en buffet, du ikke må ignorere
22. jan 2025 12:00 -
5 tips til at lave den ultimative hjemmelavede kimchi
22. jan 2025 12:00 -
Historien bag grøn øl på St. Patricks Day
22. jan 2025 12:00 -
Den vigtigste regel, når du erstatter frisk koriander med tørret
22. jan 2025 11:00 -
Sådan giver danskvand den perfekte tempura-dej
22. jan 2025 11:00 -
Sådan opbevarer du bedst muligt kagerester
22. jan 2025 10:00 -
Hvorfor du bør undgå at bruge staninol til syreholdig mad
22. jan 2025 10:00 -
Hvilken svamp er bedst at bruge i suppe?
22. jan 2025 10:00 -
Er det nogensinde sikkert at spise svampe fra din have?
22. jan 2025 08:00 -
Sådan blødgør du din smør hurtigt
22. jan 2025 07:04 -
Sådan laver du balsamico-glaze med kun 2 ingredienser
21. jan 2025 16:00 -
Din cocktailshaker kan lave mere end drinks - gør dine salater lækrere
21. jan 2025 15:00 -
Derfor bør du tilføje yoghurt til din næste kage
21. jan 2025 14:00 -
Brug denne salte snack til en bedre panering
21. jan 2025 14:00 -
Er det virkelig et dårligt tegn, hvis en restaurant har billeder på menuen?
21. jan 2025 13:00 -
Sådan laver du pasta ud af rispapir
21. jan 2025 12:00 -
Stop med at smide æbleskræller ud - forvandl dem til en sprød snack
21. jan 2025 12:00 -
Derfor er det vigtigt at kende oliens røgpunkt
21. jan 2025 11:00 -
Skal du krydre før eller efter airfrying?
21. jan 2025 11:00 -
Derfor bliver din chokolade hvid, når den er for gammel
21. jan 2025 11:00 -
Her er forskellen på ghee og klaret smør
21. jan 2025 11:00 -
Sådan sikrer dobbelte stegning ultra-sprødt kylling
21. jan 2025 10:00 -
Brun sovs vs. gravy: Hvad er forskellen?
21. jan 2025 10:00 -
Sådan går du taktisk til en buffet: Få mest ud af dit måltid
21. jan 2025 10:00 -
Sådan undgår du klæbrig kartoffelmos
21. jan 2025 09:00 -
Hvad er forskellen på brandy og cognac?
20. jan 2025 17:00 -
Den største fejl, du kan begå med safran
20. jan 2025 16:00 -
14 klassiske fejl at undgå, når du laver whiskycocktails
20. jan 2025 15:00 -
Hvad gør øl til en Bock?
20. jan 2025 12:00 -
Det skal du gøre med tomme kapsler fra din kaffemaskine
20. jan 2025 12:00 -
Få dit kaffefilter til at passe med en enkel foldeteknik
20. jan 2025 12:00 -
Nem måde at åbne østers uden en østerskniv
20. jan 2025 12:00 -
Låg på eller ej? Sådan laver du den perfekte stuvning
20. jan 2025 12:00 -
5 nemme opskrifter med kun 5 ingredienser
20. jan 2025 12:00 -
Den værste måde at pille hvidløg på - og bedre alternativer
20. jan 2025 11:00 -
Bagepulvertricket, der fjerner den skarpe smag fra rå løg
20. jan 2025 11:00 -
Håndklæde-tricket, der forhindrer dine skåle i at glide under omrøring
20. jan 2025 09:00 -
Sangria vs. Gløgg: hvad er forskellen?
20. jan 2025 09:00 -
Så meget ost skal du bruge pr. person til et ostebord
20. jan 2025 08:00 -
-
Sådan opbevarer du vegetabilske olier korrekt og forlænger deres holdbarhed
20. jan 2025 07:46 -
Brug dine brugte kaffegrums til at gøre dine beskidte pander skinnende rene
19. jan 2025 18:00 -
Den ikoniske kæde, der opfandt termen "boneless wings"
19. jan 2025 14:00 -
Frank Sinatras yndlingscocktail: En tidløs klassiker
19. jan 2025 13:00 -
Hvor lang tid skal man simre for at det er langtidssimret?
19. jan 2025 12:00 -
Sådan bruner du bedst muligt et stykke kød af
19. jan 2025 12:00 -
Hvorfor hver M&Ms er stemplet med et lille "m"
19. jan 2025 12:00 -
Dette trick giver dig chewy cookies
19. jan 2025 12:00 -
Popcorn: Hvordan en simpel snack blev uundgåelig i biografen
19. jan 2025 12:00 -
Sådan bruger du grillens ventiler rigtigt
19. jan 2025 11:00 -
David Changs yndlingsret: En hjemmelavet klassiker fra barndommen
19. jan 2025 10:00 -
Den værste pande til at stege en bøf på er en populær klassiker
19. jan 2025 10:00 -
Den fascinerende videnskab bag koffeinfri kaffe
19. jan 2025 09:00 -
Derfor bliver nogle oste pakket ind i voks
19. jan 2025 09:00 -
Den perfekte udskæring til en steak sandwich
19. jan 2025 09:00 -
Sådan får du brun sovs uden at bruge sovsekulør
19. jan 2025 08:00 -
Sådan kommer du i gang med fermentering
18. jan 2025 16:00 -
Sådan laver du en moussekage
18. jan 2025 15:00 -
Sådan opbevarer du bedst dine krydderier
18. jan 2025 15:00 -
Sådan laver du æblevin
18. jan 2025 15:00 -
Sådan laver du dit egen ingefærshot
18. jan 2025 13:00 -
Sådan laver du din egen snaps
18. jan 2025 13:00 -
Den perfekte panering - sådan gør du
18. jan 2025 13:00 -
Langtidsholdbare madvarer til nødsituationer
18. jan 2025 12:00 -
Kan man bruge grødris til risotto?
18. jan 2025 10:00 -
Så rød må en hakkebøf i en burger være
18. jan 2025 09:07 -
Sådan tempererer du chokolade
18. jan 2025 09:00 -
Sådan parrer du øl til dessert
18. jan 2025 09:00 -
Sådan gør du din brownie svampet
18. jan 2025 09:00 -
Så sund er mørk pålægschokolade sammenlignet med lys pålægschokolade
18. jan 2025 07:00 -
Sådan finder du et alkoholfrit alternativ til vin
18. jan 2025 06:00 -
Hvad betyder det, at en lagkage "slår sig"?
17. jan 2025 16:00 -
Hvad er Hot Honey?
17. jan 2025 15:00 -
5 tips til at lave smoothies, der kan kvalificeres som et måltid
17. jan 2025 15:00 -
Sådan redder du næsten-overpisket fløde
17. jan 2025 14:00 -
Sådan ved du, hvornår flødeskummet er pisket nok
17. jan 2025 13:00 -
17 præsidenter og hvordan de ville bestille deres bøf
17. jan 2025 13:00 -
Sådan sørger du for at holde dine taco-chips sprøde, når du laver nachos
17. jan 2025 12:41 -
Disse grøntsager egner sig ikke til en smoothie
17. jan 2025 12:34 -
Vidste du, at bananer har frø?
17. jan 2025 12:22 -
15 grøntsager, du bør tilføje til din smoothie
17. jan 2025 12:21 -
Her er Anthony Bourdains foretrukne cocktail
17. jan 2025 12:16 -
13 ikoniske retter, der faktisk blev opfundet i Amerika
17. jan 2025 12:00 -
De klassiske fejl, som alle laver, når de laver pastasalat
17. jan 2025 11:48 -
-
Hvordan hårdt vand kan påvirke kvaliteten af din madlavning
17. jan 2025 11:36 -
Sådan genkender du en kantarel i skovbunden
16. jan 2025 15:00 -
Sådan kan du se, om din creme er skilt
16. jan 2025 15:00 -
Denne fedtprocent på kød er mest optimal for burgerbøffer
16. jan 2025 15:00 -
Sådan langtidstilbereder du en brisket
16. jan 2025 13:00 -
Sådan holder natron dit køleskab friskt og lugtfrit
16. jan 2025 13:00 -
Derfor ilter man vin: En guide til bedre smagsoplevelser
16. jan 2025 13:00 -
Sådan ved du, om dine frysevarer er blevet dårlige
16. jan 2025 12:00 -
Sådan får du det sidste ketchup ud af flasken
16. jan 2025 12:00 -
Højsæson for eksotiske frugter i Danmark
16. jan 2025 12:00 -
Sådan holder du din Nespresso-maskine fri for mug og bakterier
16. jan 2025 12:00 -
Denne skovtype skal du lede efter, hvis du vil finde kantareller
16. jan 2025 10:00 -
Sådan får du en hjemmelavet plantebøf til at hænge bedre sammen
16. jan 2025 10:00 -
Sådan kan du bruge yoghurt til at mørne kød
16. jan 2025 10:00 -
Så længe kan købeis reelt set holde sig i fryseren
16. jan 2025 08:00 -
Iltning af vin - gælder det kun rødvin?
16. jan 2025 07:00 -
Fordelene ved at bruge en lige kagerulle
15. jan 2025 14:00 -
Her er den reelle forskel på dybstegning og pandestegning
15. jan 2025 14:00 -
Sådan bruger Gordon Ramsay rester af vaniljestænger til at lave søde sager
15. jan 2025 13:00 -
-
Restaurant Kohalen vinder Danmarks Bedste Bøfsandwich 2024
15. jan 2025 12:00 -
Sådan spiser du surströmming
15. jan 2025 12:00 -
13 fascinerende retter, man spiste under Den Store Depression
15. jan 2025 11:45 -
Derfor koster sjældne matsutake-svampe op til 7.000 kroner pr. kilo
15. jan 2025 11:39 -
Derfor har asparges forskellige farver
15. jan 2025 11:28 -
-
10 forskellige pizza-typer og hvordan de laves
15. jan 2025 11:00 -
Oste du bør undgå for at lave et bedre charcuteriebræt
15. jan 2025 11:00 -
De værste redskaber til cremet kartoffelmos
15. jan 2025 11:00 -
Sådan gør du kyllingebryst mørt og perfekt til strimler
15. jan 2025 10:53 -
Pepsi lancerer ny smag: Wild Cherry & Cream
15. jan 2025 09:25 -
7 etiketteregler, du bør følgende på restaurant - og 7 du kan ignorere
14. jan 2025 15:00 -
Dette kendetegner en fine dining restaurant
14. jan 2025 14:00 -
Hvad er forskellen på varm chokolade og varm kakao?
14. jan 2025 14:00 -
Carnitas vs. Pulled Pork: Hvad er forskellen?
14. jan 2025 13:00 -
Hvorfor argentinske bøffer er nogle af verdens bedste
14. jan 2025 13:00 -
-
Hemmeligheden bag den perfekte, cremede hummus
14. jan 2025 11:30 -
Sådan finder du din ovns varmespots - uden at spilde en skive brød
14. jan 2025 11:00 -
Derfor fungerer syltetøj perfekt i en salt sandwich
14. jan 2025 11:00 -
Sådan får du sprødt skind på din fisk med et enkelt trick
14. jan 2025 10:00 -
Sådan nedfryser du bedst frisk fisk
14. jan 2025 09:00 -
Kan man skumme plantebaseret mælk til lattes og cappuccinos?
14. jan 2025 08:00 -
Sådan laver du hjemmelavet farvet pasta
14. jan 2025 08:00 -
Sådan bruger du fryseren til at åbne kokosnødder
13. jan 2025 14:15 -
Sådan får du en kødagtig smag i din jackfruit
13. jan 2025 13:50 -
De dårligste frugter at bruge i en frugtsalat
13. jan 2025 13:43 -
Kan man lave pizza i en airfryer?
13. jan 2025 13:40 -
Derfor er den bedste mixer til øl ofte ... en anden øl
13. jan 2025 13:35 -
Derfor er bagepulver måske den hemmelige ingrediens, dine røræg mangler
13. jan 2025 13:33 -
Skift denne meltype ud for den sprødeste fried chicken
13. jan 2025 13:27 -
Husk dette smarte trick, når du skal fryse rester
13. jan 2025 13:17 -
Hvad er forskellen mellem udon og ramen?
13. jan 2025 13:12 -
I disse to lande kan du få en McRib året rundt
13. jan 2025 13:11 -
Sådan bør du opbevare råvarer fra åbnede konserves
13. jan 2025 13:10 -
Hvem opfandt egentlig smash-burgeren?
13. jan 2025 13:06 -
Prøv denne tomat til en frisk og syrlig hjemmelavet ketchup
13. jan 2025 13:03 -
Sådan forbereder du vildtkød, så det smager mindre vildt
13. jan 2025 13:01 -
Så længe kan din bouillon holde sig i fryseren
13. jan 2025 13:00 -
Sådan får du sprød tofu: Det geniale trick med varmt vand
13. jan 2025 12:54 -
10 af de bedste nye restauranter i Sydney lige nu
13. jan 2025 09:56 -
Hjemmelavet Burrito
13. jan 2025 00:00 -
Sådan laver du dit eget surt slik
12. jan 2025 17:00 -
Bør man blindbage sin tærtedej først?
12. jan 2025 13:00 -
Sådan hælder du en øl op med det perfekte skumlag
12. jan 2025 13:00 -
Forskellen på hvide og brune champignon
12. jan 2025 12:00 -
Kend dit løg - sådan bruger du de forskellige typer løg i madlavningen
12. jan 2025 11:00 -
Dette tidspunkt på dagen bør du stoppe med kaffe for en god nats søvn
12. jan 2025 11:00 -
Sådan samler du nemmest en mørdej
12. jan 2025 10:00 -
Disse 5 øltyper er de "sundeste"
12. jan 2025 10:00 -
Blå ost i en burger galt eller genialt?
12. jan 2025 10:00 -
7 ting ketchup kan bruges til, du (måske) ikke vidste
12. jan 2025 09:00 -
Irsk vin på vej mod markedet: En dristig satsning i et udfordrende klima
12. jan 2025 09:00 -
Sådan ryger du dit kød på en gasgrill
12. jan 2025 09:00 -
Disse nødder er de sundeste
12. jan 2025 00:00 -
Sådan redder du oversaltet mad
11. jan 2025 15:00 -
Disse oste er bedst til gratinering
11. jan 2025 14:00 -
Derfor giver kartofler i dejen de luftigste boller
11. jan 2025 13:00 -
Madaffald, du bør smide i komposten
11. jan 2025 13:00 -
Sådan laver du sticky sauce
11. jan 2025 12:00 -
Disse kartofler er bedst til hjemmelavede chips
11. jan 2025 12:00 -
Sådan kan du smage, om din vin har fået prop
11. jan 2025 10:10 -
Derfor bliver bacon ofte omtalt som "livets krydderi"
11. jan 2025 10:00 -
2 måder at bruge kaffe i madlavning, du (måske) ikke kendte
11. jan 2025 10:00 -
7 oste, der giver den bedste smelteeffekt på pizza
11. jan 2025 09:00 -
Sådan finder du ud af, om dit kød er blevet harsk
11. jan 2025 09:00 -
Så mange liter vand bør du drikke om dagen
11. jan 2025 08:00 -
Kan man lave popcorn i ovnen?
10. jan 2025 14:14 -
Sådan laver du vegansk smør
10. jan 2025 14:11 -
Sådan får du sprødere panering på din fisk
10. jan 2025 13:34 -
Sådan booster du smagen på din dressing med øl
10. jan 2025 11:30 -
Sådan laver du din stir-fry lige så god som på restaurant
10. jan 2025 11:13 -
Sådan ser en typisk tyrkisk morgenmad ud
10. jan 2025 11:09 -
7 ting du aldrig må putte i din airfryer
10. jan 2025 09:28 -
Dette kendetegner en god gin
9. jan 2025 14:26 -
Parmesanskorpen - det hemmelige trick til suppe med mere smag
9. jan 2025 14:00 -
Disse ting bør du ikke genopvarme i mikroovnen
9. jan 2025 14:00 -
Sådan genopvarmer du rester uden at overtilberede dem
9. jan 2025 12:31 -
Tricks til at bruge jordbær i madlavning
9. jan 2025 12:30 -
Sådan får du perfekte grillstriber på dit kød
9. jan 2025 12:23 -
Sådan får du et saftigere farsbrød
9. jan 2025 12:03 -
Sådan får du fastere fyld i din tærte
9. jan 2025 12:00 -
Her er forskellen på suppe og stuvning
9. jan 2025 11:50 -
14 amerikanske præsidenter og deres foretrukne cocktails
9. jan 2025 11:45 -
Sådan laver du hjemmelavet mozzarella med to simple ingredienser
9. jan 2025 11:42 -
10 lækre vodka-cocktails
9. jan 2025 11:40 -
Sådan bager du en brie
9. jan 2025 11:36 -
Sådan bruger du vin-rester i køkkenet til madlavning
9. jan 2025 11:33 -
Fastelavnsbollen er tilbage: Lagkagehuset tyvstarter i januar
9. jan 2025 10:51 -
Lavazza udvider Tales of Italy med smagen af Rom og Napoli
9. jan 2025 10:42 -
Sådan kan du lære at spise ting, du ikke kan lide
8. jan 2025 13:48 -
Sådan bruger du blå ost i madlavning, uden at det kammer over
8. jan 2025 13:43 -
Så længe holder friskkværnet kaffe sig frisk
8. jan 2025 13:37 -
Dette er en af Matthew McConaugheys helt store favoritter i køkkenet
8. jan 2025 13:34 -
Sådan laver du 5-ingrediensers Buffalo Chicken Dip
8. jan 2025 13:24 -
-
Så ofte bør du afkalke dine køkkenmaskiner
8. jan 2025 13:20 -
Sådan fjerner du nemmest kernerne fra hyben
8. jan 2025 13:20 -
Her begynder selvforsyningssæsonen i foråret
8. jan 2025 13:15 -
Den geniale frysepizza-hack, der sikrer perfekt topping på hver slice
8. jan 2025 13:02 -
Elvis Presleys 9 favorit-måltider fra det sydlige USA
8. jan 2025 12:56 -
Marineringsmetoden, der bryder alle regler
8. jan 2025 12:50 -
Den bedste måde at holde en burger på uden at spilde det hele
8. jan 2025 12:45 -
Dette trick gør det nemmere at pille skallen af kogte æg
8. jan 2025 12:39 -
-
9 red flags hos et pizzeria
7. jan 2025 12:00 -
Kaffegrums kan bruges som vejsalt
7. jan 2025 12:00 -
Anthony Bourdains idiotsikre teknik til luftige røræg
7. jan 2025 11:00 -
8 opbevaringsfejl i køleskabet, der kan ødelægge din mad
7. jan 2025 10:00 -
Sådan spiser og tilbereder du hyldebær uden at blive syg
7. jan 2025 10:00 -
Sådan starter du nemt en madplan op
7. jan 2025 10:00 -
-
Semifreddo vs. is: Hvad er forskellen?
7. jan 2025 09:00 -
Derfor serverer man altid Gazpacho koldt
7. jan 2025 09:00 -
De bedste snack-alternativer til slik og usund mad
7. jan 2025 09:00 -
Sådan køler du øl uden køleskab eller køletaske
7. jan 2025 08:00 -
Smagsforskellen på stødt koriander og frisk koriander
7. jan 2025 07:43 -
Sådan bliver du bedre til at spise stærk mad
7. jan 2025 07:33 -
Sådan ser du, om en ananas er moden, før du køber den
6. jan 2025 14:00 -
Hvornår skal du bruge frisk hvidløg vs. hvidløgspulver?
6. jan 2025 13:50 -
KFC lancerer ny restaurantkæde udelukkende med fokus på chicken tenders
6. jan 2025 12:00 -
-
De bedste midler mod januar-cravings
6. jan 2025 11:15 -
Disse frugter kan du faktisk spise skrællen på
6. jan 2025 11:05 -
Sådan åbner du en dåse uden en dåseåbner
6. jan 2025 11:00 -
Hvornår du skal bruge frisk vs. tørret pasta
6. jan 2025 11:00 -
Derfor bør du undgå færdigrevet parmesan
6. jan 2025 11:00 -
Den bedste kyllingeudskæring til suppe: Glem brystet, vælg lårene
6. jan 2025 10:12 -
Derfor kan vinglas ikke tåle opvaskemaskinen
6. jan 2025 09:37 -
Wet vs. Dry Hopping: Hvordan påvirker det din India Pale Ale?
6. jan 2025 09:15 -
Dette trick gør dine kødboller saftige
6. jan 2025 08:00 -
Kan sodavand blive dårligt?
5. jan 2025 10:00 -
Sådan vælger du modne kiwier i supermarkedet hver gang
5. jan 2025 09:00 -
Derfor skal du aldrig opbevare citrusfrugter ved stuetemperatur
4. jan 2025 12:00 -
Derfor kan det betale sig at kværne sine egne krydderier
4. jan 2025 10:00 -
Sådan får du en skinnende ren airfryer uden at bruge knofedt
4. jan 2025 10:00 -
Sådan opbevarer du den skrøbelige koriander og holder den frisk i ugevis
3. jan 2025 12:09 -
Tomaten: Frugt eller grøntsag? En af de sundeste madvarer skaber debat
3. jan 2025 10:48 -
Restauranthemmeligheden, der giver dit bestik nyt liv
3. jan 2025 10:29 -
Sådan snitter du løg uden at græde
3. jan 2025 10:13 -
-
Sådan bruger du lugteoste i din madlavning
3. jan 2025 09:00 -
Derfor skal du aldrig presse dine burgerbøffer med en spatel
2. jan 2025 13:44 -
Hvilke osteskorper kan du egentlig spise?
2. jan 2025 13:32 -
Sådan tilbereder du frossen fisk
2. jan 2025 13:27 -
Derfor bliver dine æggeblommer grønne - og sådan undgår du det
2. jan 2025 13:24 -
Sådan slipper du af med glaspest
2. jan 2025 13:21 -
Sig farvel til hård brun farin med dette enkle opbevaringstrick
2. jan 2025 11:41