Periode
- April 2025
- Marts 2025
- Februar 2025
- Januar 2025
- December 2024
- November 2024
- Oktober 2024
- September 2024
- August 2024
- Juli 2024
- Juni 2024
- Maj 2024
- April 2024
- Marts 2024
- Februar 2024
- Januar 2024
- December 2023
- November 2023
- Oktober 2023
- September 2023
- August 2023
- Juni 2023
- Maj 2023
- April 2023
- Marts 2023
- Februar 2023
- Januar 2023
- December 2022
- November 2022
- Oktober 2022
- August 2022
- Juli 2022
- Maj 2022
- April 2022
- Marts 2022
- Februar 2022
- Januar 2022
- December 2021
- November 2021
- Oktober 2021
- September 2021
- August 2021
- Juli 2021
- Juni 2021
- Maj 2021
- April 2021
- Marts 2021
- Februar 2021
- November 2020
- Oktober 2020
- September 2020
- August 2020
- Juli 2020
- Juni 2020
- Maj 2020
- April 2020
- Marts 2020
- Februar 2020
- Januar 2020
- December 2019
- November 2019
- Oktober 2019
- August 2019
- September 2018
- August 2018
- Juni 2018
- Marts 2018
- Februar 2018
Arkiv
Periode
-
-
Sådan får du smilende æg hver gang
31. mar 2025 19:00 -
Disse sorter til køkkenhaven giver de største jordbær
31. mar 2025 17:00 -
Er den bedste grilled cheese lavet med mere end en type ost?
31. mar 2025 16:00 -
Derfor skal du blande pesto og Alfredo-sauce til din næste spaghetti-aften
31. mar 2025 15:00 -
10 måder at bruge chokolade i salte retter
31. mar 2025 14:00 -
10 måder at bruge ketchup på - som faktisk ikke handler om pommes frites
31. mar 2025 13:00 -
Denne svamp er det tætteste, du kommer på ægte kødsmag
31. mar 2025 12:00 -
8 fisk du aldrig bør bruge til sushi
31. mar 2025 11:00 -
Her er forskellen på juice og nectar
31. mar 2025 10:00 -
Det virale krabbetrick: Få krabbekloen ud i et hug
31. mar 2025 10:00 -
Dette taco-hack smugler flere grøntsager ind i din aftensmad
31. mar 2025 09:00 -
Her er den dyreste bøf, du kan købe
31. mar 2025 08:00 -
Sådan ved du om valnødder er plukkeklar
31. mar 2025 08:00 -
IPA-regler du aldrig bør bryde i supermarkedet
31. mar 2025 06:00 -
5 alternativer til sushiris
31. mar 2025 06:00 -
Øl-sorbet: Den eneste dessert du har brug for denne sommer?
30. mar 2025 20:00 -
Det bedste du kan drikke og spise, hvis du har fået for stærk mad
30. mar 2025 18:00 -
Kan man smelte hytteost?
30. mar 2025 16:00 -
-
Her er forskellen på græsk yoghurt og skyr
30. mar 2025 15:00 -
Sådan får du de sprødeste søde kartoffelfritter
30. mar 2025 14:00 -
12 af de dyreste barer i USA - hvor cocktailen koster mere end din flybillet
30. mar 2025 13:00 -
Derfor er hvide jordbær noget helt særligt
30. mar 2025 10:00 -
Så mange McDonalds-restauranter findes der i verden lige nu
30. mar 2025 10:00 -
-
12 fiskeretter du med fordel kan nyde med et glas bourbon
30. mar 2025 09:00 -
7 unikke oste, du bør overveje til din næste fondue
30. mar 2025 08:00 -
Så længe skal du lægge dine kartofler i blød for de sprødeste pommes frites
30. mar 2025 07:00 -
Sådan beskytter du dine jordbær mod solsorte
30. mar 2025 06:00 -
11 myter om frituremad, du bør droppe at tro på
30. mar 2025 06:00 -
12 klassiske fejl du måske laver med hjemmelavet hummus
29. mar 2025 21:00 -
Det betyder det, når juice er fra koncentrat
29. mar 2025 19:00 -
2 nemme tricks til at tilberede magert kød uden at tørre det ud
29. mar 2025 18:00 -
Sådan fryser du friturestegt kylling uden at ødelægge sprødheden
29. mar 2025 18:00 -
-
Citronvand og agurkevand - Hvad er egentlig bedst?
29. mar 2025 14:00 -
Sådan rammer du den perfekte vandtemperatur til brødbagning om vinteren
29. mar 2025 14:00 -
Frozen Aperol Spritz - Sommerens koldeste cocktail-hit
29. mar 2025 14:00 -
Denne ingrediens hjælper med infusion af kød
29. mar 2025 13:00 -
Her er forskellen mellem hvid rom og mørk rom
29. mar 2025 12:00 -
11 geniale retter med svin fra Tyskland
29. mar 2025 12:00 -
Er hvid chokolade overhovedet chokolade?
29. mar 2025 11:00 -
Sådan pimper du kaffen: 14 krydderier du kan prøve i din bryg
29. mar 2025 09:00 -
8 smarte måder at mørne svinekød på
29. mar 2025 07:00 -
De 5 friske frugter, der rådner hurtigst
29. mar 2025 06:00 -
Den smarte grund til at bruge knust is i tropiske cocktails
28. mar 2025 22:00 -
Sådan laver du kaffe-frosting, der booster dine yndlingsdesserter
28. mar 2025 21:00 -
Du kan ryge din bourbon på grillen - her er hvordan
28. mar 2025 20:00 -
Mexicanske pandekager er weekendforkælelse på et helt nyt niveau
28. mar 2025 19:00 -
Bage eller friturestege kyllingevinger? Her er hvornår du gør hvad
28. mar 2025 17:00 -
14 ting du (sikkert) ikke vidste om ostehjul
28. mar 2025 16:00 -
-
Hvad sker der egentlig, hvis du spiser peanutbutter hver dag?
28. mar 2025 14:00 -
Derfor bliver din frugt hurtigere dårlig - og hvordan du undgår det
28. mar 2025 13:00 -
Sådan laver du sprøde onion rings i airfryer
28. mar 2025 13:00 -
Sådan får du dine ovnriste helt rene - uden at knokle dig halvt ihjel
28. mar 2025 12:00 -
Smid ikke feta-lagen ud - brug den til det her i stedet
28. mar 2025 12:00 -
-
Kan kokosmælk erstatte fløde i en opskrift?
28. mar 2025 10:00 -
Kan man virkelig tilberede kylling i mikroovnen?
28. mar 2025 09:25 -
Her er morgenmaden du bør styre langt udenom på lavbudgetshoteller
27. mar 2025 21:00 -
Kan man egentlig karamellisere bananer i mikroovnen?
27. mar 2025 20:00 -
Dette tidspunkt skal du undgå at handle ind, hvis du vil spare penge
27. mar 2025 20:00 -
Drop folien og få sprøde, perfekte bagekartofler hver gang
27. mar 2025 19:00 -
Sådan får du sprødstegt laks
27. mar 2025 18:00 -
3-ingrediens chokolademousse - lavet med hytteost
27. mar 2025 17:00 -
Hvad er forskellen på røde og gule bananer?
27. mar 2025 16:00 -
Så længe holder optøet kylling i køleskabet
27. mar 2025 15:00 -
9 veganske kød-alternativer, der tit skuffer i praksis
27. mar 2025 14:00 -
Hvilket stykke oksekød er bedst til steak-and-ale pie?
27. mar 2025 13:00 -
12 tips til at lave sprøde ris i restaurantkvalitet derhjemme
27. mar 2025 12:00 -
Dit tempo er afgørende, når du smager på whisky
27. mar 2025 12:00 -
Er dine rå muslinger sikre at spise? Her er 5 tegn, du skal holde øje med
27. mar 2025 11:00 -
-
-
-
-
16 nemme småkager for begyndere
26. mar 2025 20:00 -
Det mayo-fri trick du skal kende til en cremet tun-salat
26. mar 2025 19:00 -
Ja, du kan redde dit underbagte brød - men du skal handle hurtigt
26. mar 2025 17:00 -
Derfor bør du overveje frosne blåbær frem for friske
26. mar 2025 15:00 -
Sådan rengør du din foodprocessor nemt - uden skrammer og snitsår
26. mar 2025 15:00 -
7 smarte tricks til at drikke mere vand
26. mar 2025 14:00 -
11 fejl de fleste laver, når de tilbereder kylling i airfryer
26. mar 2025 13:00 -
Sådan fjerner du ridser fra dine keramiktallerkener
26. mar 2025 12:00 -
-
Sådan braiserer du dit kød - uden en støbejernsgryde
26. mar 2025 11:00 -
Broccoli vs. Broccolini - Hvad er egentlig forskellen?
26. mar 2025 10:31 -
Sådan får du bananer til at modne hurtigere
26. mar 2025 10:20 -
Undgå dræbersnegle til sommer med dette smarte forårstrick
26. mar 2025 09:41 -
-
Sådan undgår du blød bacon i ovnen
25. mar 2025 21:00 -
Lav den nemmeste salatdressing med syltevand fra syltede agurker
25. mar 2025 20:00 -
10 huskeregler du bør følge, når du køber bourbon
25. mar 2025 19:00 -
Den overraskende simple 2-ingrediens snack, der er proppet med protein
25. mar 2025 18:00 -
14 indonesiske retter du skal prøve mindst en gang i livet
25. mar 2025 16:00 -
13 tips til en mere effektiv indkøbsliste
25. mar 2025 16:00 -
12 af de stærkeste cocktails, du kan bestille i baren
25. mar 2025 15:00 -
Sådan kan dit postevand ødelægge din perfekte kop te
25. mar 2025 14:00 -
5 øl og oste-parringer du skal prøve
25. mar 2025 12:00 -
Strawberry Arnaud: Hvad gør den her dessert til en af verdens dyreste?
25. mar 2025 11:00 -
-
Få mere smag i dine retter: Derfor bør du overveje frosne løg over friske
25. mar 2025 10:00 -
5 tips til bedre hjemmelavet pizzasauce
25. mar 2025 09:00 -
11 madvarer eksperterne anbefaler, at du springer over på et krydstogt
25. mar 2025 07:00 -
Skal man egentlig vaske salat og grønt fra pose?
25. mar 2025 06:00 -
13 fodfejl mange begår, når de laver mad med sød kartoffel
24. mar 2025 21:00 -
Er din køkkenvask begyndt at lugte? Sådan slipper du af med stanken
24. mar 2025 20:00 -
Hvad er forskellen på consommé, fond og bouillon?
24. mar 2025 19:00 -
Sådan laver du hjemmelavet flydende røg
24. mar 2025 19:00 -
10 ingredienser med langt mere protein, end du tror
24. mar 2025 18:00 -
Det værste, du kan gøre ved Kobe-kød
24. mar 2025 17:00 -
Den klassiske udskæring af svinekød brugt til porchetta
24. mar 2025 16:00 -
Det bakteriefyldte sted på en restaurant, du nok aldrig har tænkt på
24. mar 2025 15:00 -
Smart hack, der kan lave din affogato på ingen tid
24. mar 2025 14:00 -
12 ting du (måske) ikke vidste om gin og tonic
24. mar 2025 14:00 -
Æggehvide vs. æggeblomme - hvilken indeholder mest protein?
24. mar 2025 13:00 -
16 alternative oste, du kan bruge til at lave Mozzarella Sticks
24. mar 2025 12:00 -
Den største fejl nybegyndere begår med lammekoteletter
24. mar 2025 11:17 -
Sådan undgår du mug i køleskabet
24. mar 2025 11:00 -
Hvad er forskellen på en milkshake og en frappe?
24. mar 2025 10:32 -
Derfor troede Europa i århundreder, at tomater var giftige
23. mar 2025 18:00 -
Den særlige ris, du skal bruge til traditionel paella
23. mar 2025 18:00 -
Kender du Picanha-bøf?
23. mar 2025 17:00 -
Løbet tør for rasp? Brug havregryn til at panere kylling i stedet
23. mar 2025 15:00 -
Giv din tequila et smagfuldt løft med kokosolie-fatwashing
23. mar 2025 14:00 -
Sådan forvandler du din mælk til græsk yoghurt
23. mar 2025 14:00 -
Er der virkelig forskel på marinade og salatdressing?
23. mar 2025 13:00 -
Sådan laver du dine egne Peanut Butter Cups med kun 3 ingredienser
23. mar 2025 12:00 -
-
Sådan rammer du den perfekte balance mellem whisky og cola
23. mar 2025 11:00 -
Derfor er whiskey ginger den ultimative 2-ingrediens cocktail
23. mar 2025 10:00 -
Det betyder det at "Split the G", når man drikker Guinness øl
23. mar 2025 09:00 -
-
Derfor er det en dårlig idé at lave dine egne Nespresso-kapsler
23. mar 2025 07:00 -
8 fejl du måske laver, når du braiserer kylling
23. mar 2025 06:00 -
-
Sådan spotter du, hvornår din surdej skal smides ud
22. mar 2025 19:00 -
Sådan parrer du kaviar og champagne
22. mar 2025 18:00 -
Så længe holder stegt hakket oksekød i køleskabet
22. mar 2025 17:00 -
Kan du gemme smør, der er smeltet?
22. mar 2025 16:00 -
Kan du redde kød, der er ramt af frostskader?
22. mar 2025 16:00 -
Sådan forvandler du din yndlings-chokoladebar til en uimodståelig spread
22. mar 2025 16:00 -
Hvem opfandt Southern Fried Chicken?
22. mar 2025 15:00 -
5 cocktails med Guinness
22. mar 2025 15:00 -
Derfor smager Nutella ikke helt, som det plejer
22. mar 2025 14:00 -
Derfor er Fettuccine Alfredo faktisk ikke populær i Italien
22. mar 2025 13:00 -
Smager koriander af sæbe? Sådan lærer du at kunne lide det!
22. mar 2025 12:00 -
Sådan fjerner du majskerner fra kolben uden at skære dem i stykker
22. mar 2025 12:00 -
Sådan tørrer du frisk pasta uden et pastastativ
22. mar 2025 12:00 -
-
Du skal kun bruge 2 ingredienser til sprøde beer-battered rejer
21. mar 2025 21:00 -
-
30 perfekte sideretter, der gør din burger-aften legendarisk
21. mar 2025 19:00 -
15 unikke oste, der kan gøre din burger meget bedre
21. mar 2025 18:00 -
Sådan damper du hummer uden en damper
21. mar 2025 18:00 -
Kan pizzadej hæve i køleskabet? Ja, og her er hvorfor du bør gøre det
21. mar 2025 17:00 -
Takket kniv vs. glat kniv: Hvilken skal du egentlig bruge til din steak?
21. mar 2025 16:00 -
Det får du i McDonalds nye Minecraft-menu
21. mar 2025 15:00 -
Sådan undgår du insekter og utøj i køkkenskabene
21. mar 2025 15:00 -
16 finedining-opskrifter topkokke anbefaler, du springer over at lave selv
21. mar 2025 14:00 -
-
Det enkle trick, der redder din coleslaw fra at blive en vandet katastrofe
21. mar 2025 13:00 -
Hvilken chokolade er bedst til smeltning og støbning? Her er svaret
21. mar 2025 12:00 -
-
15 absolut bedste toppings til rå østers - fordi lidt luksus aldrig skader
21. mar 2025 10:07 -
Sådan forvandler mørk chokolade din sunde morgenmad til en 'dessert'
20. mar 2025 20:00 -
Sådan bruger du en pizzasten til perfekt sprød bund
20. mar 2025 20:00 -
Sådan undgår du, at dine pizzasnegle åbner sig under bagning
20. mar 2025 19:00 -
Det enkle trick der giver dig cremet havregrød på 30 minutter
20. mar 2025 18:00 -
14 tips til dig, der virkelig vil nørde surdej
20. mar 2025 17:00 -
5 basisvarer til spisekammeret du altid bør lave selv
20. mar 2025 15:00 -
10 unikke te-oplevelser fra hele verden
20. mar 2025 14:00 -
Sådan påvirker klimaforandringer vinproduktionen i Frankrig
20. mar 2025 13:00 -
4-ingrediensers marinade, der er perfekt til lam
20. mar 2025 12:00 -
8 lækre pocheringsvæsker til fisk
20. mar 2025 11:49 -
-
Det simple trick til de sprødeste ovnbagte pommes frites
20. mar 2025 11:00 -
Taco Chicken Crunch Wraps
20. mar 2025 10:53 -
Derfor vil din pizzadej ikke strække ordentligt - og sådan fikser du det
20. mar 2025 10:26 -
Hvad er pointen med en klarificeret cocktail?
20. mar 2025 10:19 -
12 fast-food kaffer med absurd meget sukker
20. mar 2025 10:12 -
-
15 chokoladecocktails enhver chokoladeelsker bør kende
19. mar 2025 20:00 -
13 mundvandsløbende morgenmadsidéer med brie-ost
19. mar 2025 19:00 -
10 undervurderede saucer din pasta har cravet uden du vidste det
19. mar 2025 18:00 -
Hvis dit skærebræt ser sådan ud, er det tid til at smide det ud
19. mar 2025 17:00 -
Derfor skal du gemme skummet, når du laver klaret smør
19. mar 2025 16:00 -
Det vigtigste trin du skal huske, når du laver pizza i pizzaovn
19. mar 2025 16:00 -
-
Den type fisk du bør undgå at smide i frituren
19. mar 2025 15:00 -
Den søde hemmelighed bag saftige grillede rejer
19. mar 2025 15:00 -
12 tegn på at din fisk og skaldyr ikke er frisk
19. mar 2025 14:00 -
18 alternativer til dig, der ikke kan fordrage koriander
19. mar 2025 13:00 -
Den bedste type sauce til din linguine
19. mar 2025 13:00 -
De mildeste og stærkeste chilier, du kan sætte tænderne i
19. mar 2025 12:00 -
6 lækre alternativer til kikærter i falafel
19. mar 2025 12:00 -
Den billige udskæring, du skal bruge til hjemmelavede nuggets
19. mar 2025 11:25 -
Vil du have popcorn som i biografen? Så skal du bruge denne olie
18. mar 2025 21:00 -
-
Sådan optør du frossen laks uden at spolere konsistensen
18. mar 2025 19:00 -
Denne ene ingrediens giver dig den mest cremede hummus
18. mar 2025 17:00 -
25 spisesteder fra film, du rent faktisk kan besøge i virkeligheden
18. mar 2025 16:00 -
5 alternativer til tortillas til din næste taco-aften
18. mar 2025 14:00 -
Sådan kan du pensle med æg, selvom du mangler en pensel i køkkenet
18. mar 2025 14:00 -
De bedste frugter til en vinter-frugtsalat
18. mar 2025 13:00 -
Hvad afgør, om en vin er tør? Her er svaret bag etiketten
18. mar 2025 13:00 -
Populær madlavningsost lavet med ærter opnår samme smag og konsistens
18. mar 2025 12:52 -
Potato Curry
18. mar 2025 12:29 -
Sådan spotter du nemt ultraforarbejdede fødevarer
18. mar 2025 12:00 -
Derfor skal du med vilje sætte bollerne tæt sammen, når du bager dem
18. mar 2025 11:00 -
Derfor spiser man ofte kun kaviar med en perlemor-ske
18. mar 2025 11:00 -
Derfor tilberedes dry-aged kød hurtigere end frisk kød
18. mar 2025 10:00 -
Derfor kan din pesto smage bittert - sådan fikser du det
17. mar 2025 21:00 -
12 italienske brød, der giver dig den perfekte sandwich
17. mar 2025 19:00 -
Dette tegn indikerer, at dine plastikskærebrætter skal udskiftes
17. mar 2025 19:00 -
Sådan dræner du en dåse tun uden at svine hele køkkenet til
17. mar 2025 18:00 -
Sådan bager du en perfekt tærtebund i airfryer
17. mar 2025 17:00 -
-
Sådan skærer du en ananas rigtigt
17. mar 2025 14:00 -
12 klassiske fejl du måske laver, når du frituresteger
17. mar 2025 13:00 -
10 fejl du (helt sikkert) laver, når du parrer sprut og friture
17. mar 2025 12:00 -
Sådan undgår du at din frosting krystalliserer
17. mar 2025 12:00 -
7 af verdens dyreste desserter
17. mar 2025 12:00 -
Sådan laver du sprød blomkål i airfryer
17. mar 2025 11:00 -
Sådan genopvarmer du en sandwich uden at få blødt brød
17. mar 2025 10:43 -
Capri Sun lancerer glow-in-the-dark Moon Punch
17. mar 2025 10:00 -
Derfor smager fisk og citron så godt sammen
17. mar 2025 09:38 -
Sådan laver du karamelliserede popcorn
16. mar 2025 20:00 -
Derfor skal du altid også bruge stokkene på dine krydderurter
16. mar 2025 18:00 -
Sådan bruger man tørrede citrus-skiver
16. mar 2025 17:00 -
6 slags grøntsagsris som alternativ til almindelige ris
16. mar 2025 16:00 -
7 ting du kan bruge stokken fra broccoli til
16. mar 2025 15:00 -
-
5 rødvinstyper og hvilke gryderetter de passer til
16. mar 2025 13:00 -
Bør der være låg på en dessert-tærte?
16. mar 2025 13:00 -
10 slags fyld, der kan gøre dine cookies endnu lækrere
16. mar 2025 12:00 -
Sådan laver du din egen müsli
16. mar 2025 12:00 -
7 tricks til at mørne kød inden tilberedning
16. mar 2025 11:00 -
Alkohol i gryderetter - så længe skal de simre for at være alkoholfri
16. mar 2025 10:00 -
Denne effekt har flambering i madlavning
16. mar 2025 09:00 -
Er det nok at ilte rødvin blot ved at hælde op i vinglas?
16. mar 2025 08:00 -
Derfor skal man aldrig hælde vin højere op end vinglassets kurve
16. mar 2025 07:00 -
Sådan mikser du en cocktail, hvis du ikke har en shaker
15. mar 2025 19:00 -
Hallucinationer af absint - er det en myte eller virkelighed?
15. mar 2025 16:00 -
Glenmorangie lancerer en fornyet version af populær sherry-lagret whisky
15. mar 2025 16:00 -
Myter, der holder folk fra at nyde whisky
15. mar 2025 15:00 -
Derfor sætter man ild til et sambuca-shot
15. mar 2025 13:00 -
-
Sådan kan du se, om din dej er underhævet eller overhævet
15. mar 2025 12:00 -
Hvor vigtigt er lunken vand egentlig i en bageopskrift?
15. mar 2025 12:00 -
Så længe kan koldbrygget kaffe holde sig
15. mar 2025 11:00 -
Videnskaben bag, hvordan du infuserer smag i madlavning
15. mar 2025 11:00 -
Så mange æg skal man regne med pr. person til røræg
15. mar 2025 11:00 -
Så tit skal din surdej friskes op
15. mar 2025 10:00 -
Sådan undgår du is i fryseren
15. mar 2025 10:00 -
Sådan rammer du den helt rigtige konsistens på flødeskum
15. mar 2025 09:00 -
Her er det bedste sted at opbevare din surdej
15. mar 2025 08:00 -
Kan man bruge mandelmel til at panere kød?
14. mar 2025 18:00 -
12 rookie-fejl du skal undgå til en whiskysmagning
14. mar 2025 17:00 -
Boost din hummus med sojabønner for ekstra protein
14. mar 2025 16:00 -
5 drinks der gør caviar endnu mere luksuriøst
14. mar 2025 14:00 -
Alicante udnævnt til Spaniens gastronomiske hovedstad 2025
14. mar 2025 12:00 -
Mutti og Too Good To Go i nyt samarbejde mod madspild
14. mar 2025 12:00 -
Sol over Gudhjem 2025: Dessertkonkurrence rykker op på hovedscenen
14. mar 2025 12:00 -
-
-
Årets Kok 2025 er fundet efter intens finale
14. mar 2025 10:00 -
Eva Trio præsenterer Grey Line - klassisk design til det moderne køkken
14. mar 2025 09:30 -
Nye kræfter skal løfte restauranten på Dunkers Kulturhus
14. mar 2025 09:00 -
Er kogning af vand nok til at gøre det sikkert at drikke?
14. mar 2025 09:00 -
16 traditionelle japanske desserter, du bør prøve
14. mar 2025 07:00 -
Hvad er pointen med en after-dinner drink?
14. mar 2025 06:00 -
5 krydderier der kan være giftige i for store mængder
13. mar 2025 20:00 -
Hader eller elsker koriander - er det en myte, eller kan man lære det?
13. mar 2025 19:00 -
Sådan bruger du stjerneanis i madlavning
13. mar 2025 17:00 -
Sådan laver du hjemmelavet Mongolian barbecue
13. mar 2025 16:00 -
5 måder at lave smoothiebowls på
13. mar 2025 14:00 -
Sådan tilbereder du rosenkål, så de ikke smager af prut
13. mar 2025 13:00 -
Derfor bør du lave dine egne spice-mix
13. mar 2025 13:00 -
Kan man putte for mange krydderier i en krydderkage?
13. mar 2025 12:00 -
5 af de bedste tomatsorter til tomatsovs
13. mar 2025 12:00 -
Hvidløg kan være både hvide og lilla - men er der forskel i smagen?
13. mar 2025 10:00 -
Sådan bruger man bøftomater
13. mar 2025 07:00 -
7 krydderier, der smager af mere, når du bruger dem hele
13. mar 2025 06:00 -
Kan man altid regne med farven, når man skal kende styrken på chili?
13. mar 2025 06:00 -
Kan man opbevare friskrevet citronskal i længere tid?
13. mar 2025 06:00 -
5 af de sundeste kåltyper
13. mar 2025 05:00 -
Sådan laver du pasta alla vongole
12. mar 2025 18:00 -
Sådan fjerner du kalk i bunden af dine gryder
12. mar 2025 18:00 -
Derfor bør du riste hele krydderier før brug
12. mar 2025 18:00 -
Sådan bruger du tørrede chilier i madlavning
12. mar 2025 17:00 -
Er der smagsforskel på de forskellige typer aubergine?
12. mar 2025 15:00 -
Derfor får du en bedre bøf ved at stege på ben
12. mar 2025 15:00 -
Sådan griller du majs, uden at de bliver tørre
12. mar 2025 14:00 -
7 måder at bruge kumquats i madlavning
12. mar 2025 14:00 -
Sådan karamelliserer man kammuslinger
12. mar 2025 13:00 -
Kan man lave sine egne bouillonterninger?
12. mar 2025 12:00 -
Sådan laver du den lækreste grøntsagsfond
12. mar 2025 11:00 -
Sådan laver du bålkaffe
12. mar 2025 10:00 -
Fordele og ulemper ved at presse burgerbøffer
12. mar 2025 09:00 -
Sådan laver du kiksekage
12. mar 2025 07:00 -
Sådan laver du en broken gel
12. mar 2025 06:00 -
Denne temperatur på mælken giver den mest cremede kaffe latte
11. mar 2025 18:00 -
Derfor skal man udbløde tørrede bælgfrugter før kogning
11. mar 2025 18:00 -
Kan man bare male sin egen kanel fra kanelstænger?
11. mar 2025 17:00 -
5 tricks til at fjerne pesticider fra sprøjtet frugt og grøntsager
11. mar 2025 16:00 -
Hvor længe kan man lave en tatar på forhånd?
11. mar 2025 15:00 -
7 frugter du særligt bør undgå, når de er sprøjtet
11. mar 2025 15:00 -
Er blade på citrusfrugter et tegn på kvalitet i supermarkedet?
11. mar 2025 14:00 -
Sådan vælger du de bedste grøntsager i supermarkedet
11. mar 2025 14:00 -
Sådan tørrer man frisk pasta til længere opbevaring
11. mar 2025 12:00 -
Så længe kan hjemmelavede fyldte pasta holde sig efter foldning
11. mar 2025 12:00 -
Kaffefestivalen Danish Coffee Festival 2025 vender tilbage i stor stil
11. mar 2025 11:14 -
Sådan finder du ud af, om dine hjemmedyrkede majs er plukkeklar
11. mar 2025 11:00 -
7 ultraforarbejdede ting du bør undgå i hverdagskosten
11. mar 2025 10:00 -
Sådan laver du glutenfri cookies
11. mar 2025 09:00 -
Sådan tæmmer du styrken på chili og fremhæver smagen
11. mar 2025 07:00 -
Sådan laver du din egen crunchy chilisauce
11. mar 2025 06:00 -
5 udskæringer der er bedst til tatar
11. mar 2025 05:00 -
De mest populære kaffecocktails ifølge Google
10. mar 2025 20:00 -
Sådan laver du isterninger, der er helt gennemsigtige
10. mar 2025 19:00 -
5 lækre mixere til din gin, som ikke bare er tonic
10. mar 2025 18:00 -
Derfor er brunch ikke bare sen morgenmad, men noget helt for sig selv
10. mar 2025 17:00 -
Gulerødder findes i alle regnbuens farver - så hvorfor er orange så udbredt?
10. mar 2025 16:00 -
Sådan fik bøf stroganoff sit navn
10. mar 2025 15:00 -
Sådan parrer du McDonald's med vin
10. mar 2025 14:00 -
Sådan får blåskimmelost sin karakteristiske farve
10. mar 2025 13:00 -
Dette smarte trick kan du bruge til at teste, om din fisk er tilberedt
10. mar 2025 12:00 -
De eneste 2 lande, hvor du ikke kan købe Coca-Cola
10. mar 2025 12:00 -
20 sydstatsdesserter, der er værd at rejse efter
10. mar 2025 11:00 -
Den thailandske suppe, der har simret i over et halvt århundrede
10. mar 2025 10:00 -
-
12 dessertcocktails, du (måske) aldrig har hørt om
10. mar 2025 09:03 -
11 måder at løfte smagen af din cream cheese frosting
9. mar 2025 19:00 -
Sådan fryser du gryderetter på den rigtige måde
9. mar 2025 18:00 -
Hvorfor er der så meget negativitet omkring vin med skruelåg?
9. mar 2025 16:00 -
Kan du pasteurisere æg derhjemme?
9. mar 2025 15:00 -
Lav dine æg i mikroovnen for den perfekte morgenmad på farten
9. mar 2025 14:00 -
5 smarte måder at spare penge på, når du køber bøf
9. mar 2025 13:00 -
Er det besværet værd at injicere kød med marinade?
9. mar 2025 12:00 -
Vidste du, at kammuslingers køn påvirker smagen?
9. mar 2025 12:00 -
Hvor længe går der, før en åbnet sodavand bliver doven?
9. mar 2025 12:00 -
Disse gryder er bedst til mad over bål
9. mar 2025 12:00 -
Supermarkedsæg vs. gårdæg: Hvad er forskellen?
9. mar 2025 10:00 -
Sådan redder du en ret, der er blevet for stærk
9. mar 2025 10:00 -
19 karry-retter fra hele verden
9. mar 2025 10:00 -
Hvornår skal du bruge olie eller syre i en marinade?
9. mar 2025 10:00 -
20 italienske desserter, du skal prøve
9. mar 2025 09:00 -
Lav din morgenmad om til luksus med en hurtig yoghurt-crème brûlée
8. mar 2025 13:00 -
Den bedste eddike til hjemmelavet ketchup
8. mar 2025 12:00 -
5 naturlige sødemidler, der løfter dine smoothies
8. mar 2025 12:00 -
Den italienske version af varm chokolade, du skal prøve mindst én gang
8. mar 2025 12:00 -
Derfor er bourbon sødere end whisky
8. mar 2025 12:00 -
Gør dine grønne smoothies cremede med et simpelt trick
8. mar 2025 12:00 -
Oprindelsen af Baked Alaska
8. mar 2025 12:00 -
Den sikreste måde at optø kød i mikrobølgeovnen
8. mar 2025 12:00 -
Sådan steger du et æg uden en pande
8. mar 2025 12:00 -
Så længe kan parmesan holde sig efter åbning
8. mar 2025 11:00 -
Så tynd skal raviolidej egentlig rulles ud
8. mar 2025 10:00 -
Hvornår du bør vælge tørrede bønner frem for dåsebønner
8. mar 2025 10:00 -
Få perfekt formede cookies med dette geniale skålhack
8. mar 2025 10:00 -
Kan citronsaft rent faktisk tilberede fisk?
8. mar 2025 09:00 -
Så længe skal kaffe trække i en stempelkande
8. mar 2025 09:00 -
Mælk vs. kærnemælk: Hvilket giver det bedste resultat i kager?
7. mar 2025 21:00 -
12 begynderfejl, du måske laver med din blender
7. mar 2025 19:00 -
Sådan fixer du krystalliseret honning og sirup
7. mar 2025 18:00 -
20 lækre cocktails med gin
7. mar 2025 17:00 -
Et udpluk af de bedste bourbons til en old fashioned
7. mar 2025 16:00 -
De 12 værste ting at tage med til et sammenskudsgilde
7. mar 2025 15:00 -
Håndbrygget øl og craft beer: Fra hype til tilbagegang?
7. mar 2025 14:00 -
Derfor er mørk chokolade og bourbon det perfekte match
7. mar 2025 14:00 -
5 nemme måder at give pasta smag på uden sauce
7. mar 2025 13:00 -
Dette trick giver den perfekte chokoladeganache
7. mar 2025 12:00 -
12 myter om at tilberede kylling, du bør stoppe med at tro på
7. mar 2025 12:00 -
Danskerne har talt: Her er de 12 bedste takeaway-steder i Danmark
7. mar 2025 12:00 -
15 typer konserves, der er geniale at have på lager
7. mar 2025 11:00 -
Sådan parrer du øl med tunfisk
7. mar 2025 09:48 -
-
Gør din pesto bedre med en smart olieudskiftning
6. mar 2025 15:00 -
-
Miso - og hvordan du bruger det
6. mar 2025 14:00 -
Fejlen, der får karamelliserede løg til at tage alt for lang tid at lave
6. mar 2025 14:00 -
Lav dine egne Kit Kat-bars med kun tre ingredienser
6. mar 2025 12:00 -
12 perfekte vinparringer til taco-aftenen
6. mar 2025 12:00 -
Bitters er ikke kun til cocktails - du kan også bruge dem til madlavning
6. mar 2025 10:32 -
Den bedste mel til sprødstegt kylling
6. mar 2025 10:28 -
12 almindelige fejl folk begår med rå kylling
6. mar 2025 10:24 -
Denne forret lyder mere luksuriøs, end hvad du får for pengene
6. mar 2025 10:05 -
6 vigtige regler for god bordskik, når du spiser på et fly
6. mar 2025 10:01 -
-
Lagkagehuset genopliver fire danske kageklassikere
6. mar 2025 10:00 -
Guide: Mad, hygge og oplevelser til Den Lille Kulturnat
6. mar 2025 09:47 -
Nordamerikas 50 bedste restauranter lanceres i 2025
6. mar 2025 09:00 -
10 unikke bryggerier fra hele verden
5. mar 2025 18:00 -
Sådan genopvarmer du svinemørbrad, så den forbliver saftig
5. mar 2025 18:00 -
Derfor bør du prøve at lave pizza på hovedet i en pande
5. mar 2025 17:00 -
Hvornår skal du udskifte din mikrobølgeovn?
5. mar 2025 16:00 -
Verdens eneste Michelin-stjernede isbutik ligger i hjertet af Taiwan
5. mar 2025 15:00 -
Sådan forhindrer du din Cacio e Pepe-sauce i at skille
5. mar 2025 14:00 -
Red flags du skal holde øje med, hvis du skal spise på en bøf-restaurant
5. mar 2025 14:00 -
Kan tequila blive for gammelt?
5. mar 2025 13:00 -
Sådan kan du bruge lagen fra mozzarella - i stedet for at hælde den ud
5. mar 2025 13:00 -
Anthony Bourdains brandærlige mening om Michelin-stjernerne
5. mar 2025 12:00 -
Her er den ideelle temperatur til opbevaring af chokolade
5. mar 2025 12:00 -
Hvem laver egentlig McDonald's burgerboller?
5. mar 2025 11:00 -
Derfor bør du altid bestille en chokoladedessert efter en steak
5. mar 2025 10:50 -
Fattigemands-alternativet til brisket
5. mar 2025 10:48 -
Så længe kan hollandaise holde sig i køleskabet
5. mar 2025 10:00 -
Derfor smager restaurantburgere ofte bedre end dem, du laver derhjemme
4. mar 2025 17:00 -
Derfor kan IPA-øl gøre dig søvnig
4. mar 2025 16:00 -
Er din gryde brændt på? Dette trick gør den skinnende ren igen
4. mar 2025 16:00 -
Det hemmelige trick til de sprødeste søde kartoffelfritter
4. mar 2025 16:00 -
Sådan opbevarer du bedst olivenolie
4. mar 2025 15:00 -
Derfor må du aldrig spise mad, der er brændt på
4. mar 2025 15:00 -
Dette gyldne trick giver dig sprødere fritter i airfryer
4. mar 2025 14:00 -
Sådan bruger du mikrobølgeovnen til at desinficere din køkkensvamp
4. mar 2025 12:00 -
Sådan hjælper Rule of 3 dig med at grille den perfekte bøf
4. mar 2025 12:00 -
Derfor serverer italienere deres pizza uskåret
4. mar 2025 12:00 -
Kan sushi fryses ned til senere?
4. mar 2025 11:00 -
Sådan forlænger du holdbarheden på dine mejeriprodukter
4. mar 2025 10:42 -
Så nemt er det at lave dulce de leche med sous vide
4. mar 2025 10:22 -
Tandstik-tricket, der sikrer en perfekt bagt lava cake
4. mar 2025 10:15 -
Hvor meget koffein er der i en espresso sammenlignet med en kop kaffe?
3. mar 2025 15:00 -
Den cocktail, der siges at være verdens stærkeste
3. mar 2025 14:00 -
Giv kedelig kyllingebryst nyt liv med et airline cut
3. mar 2025 14:00 -
Er det sikkert at spise hakket oksekød, der stadig er lidt pink?
3. mar 2025 13:00 -
Den vigtige grund til, at du aldrig bør genbruge en kødmarinade
3. mar 2025 12:00 -
Den geniale metode til at undgå genstridigt hvidløgslugt på hænderne
3. mar 2025 12:00 -
Den nemmeste måde at tilberede majskolber på - brug mikrobølgeovnen
3. mar 2025 12:00 -
Marinade vs. dry rub: Hvad er bedst til din steak?
3. mar 2025 11:00 -
De antikke græske rødder bag fetaost
3. mar 2025 10:25 -
Det luftige brød, der både er glutenfrit og keto-venligt
3. mar 2025 10:02 -
Kan tørret pasta blive for gammelt?
3. mar 2025 10:00 -
Sådan laver du en lækker vinaigrette med baconfedt
3. mar 2025 10:00 -
Sådan laver du en vegansk bøf
3. mar 2025 10:00 -
-
Sådan forvandler du dine resterende tortillas til en dessert
3. mar 2025 10:00 -
12 uundværlige ingredienser til glutenfri bagning
2. mar 2025 16:00 -
Hvorfor har bagels huller? Den 700 år gamle trend, der stadig holder
2. mar 2025 15:00 -
Sådan rister du nødder perfekt - hver gang
2. mar 2025 12:00 -
Sådan får du mest muligt saft ud af en lime
2. mar 2025 12:00 -
Sådan ved du, om havens jordbær er plukkeklar
2. mar 2025 12:00 -
Te-typer, der er bedst mod forkølelse
2. mar 2025 12:00 -
Må man nogensinde putte isterninger i en øl?
2. mar 2025 12:00 -
Hvorfor har rosiner og andet tørret frugt så meget sukker?
2. mar 2025 12:00 -
Sådan binder du en steg
2. mar 2025 11:00 -
5 kreative måder at bruge rester af kartoffelmos på
2. mar 2025 11:00 -
Sådan bevarer du sprødheden længere på fish and chips
2. mar 2025 10:00 -
Sådan laver du moules marinières - hvidvinsdampede muslinger
2. mar 2025 10:00 -
Sådan kan du se, om en ananas er overmoden
2. mar 2025 10:00 -
10 bud på lækre toppings til bruschetta
2. mar 2025 09:00 -
Derfor har æg forskellige farver
2. mar 2025 09:00 -
Sådan ved du, om en figen er moden
1. mar 2025 12:00 -
Kan man lade haveæbler hænge på træet vinteren over?
1. mar 2025 12:00 -
Hvorfor anses escargot for at være seafood?
1. mar 2025 12:00 -
Dette trick giver dig de luftigste pandekager
1. mar 2025 12:00 -
Sådan får du al snavs væk fra din salat
1. mar 2025 11:00 -
Sådan laver du tomatsmør
1. mar 2025 11:00 -
Disse typer græskar kan du ikke spise
1. mar 2025 10:00 -
Sådan piller du nemmeste kogte rejer
1. mar 2025 10:00 -
5 frugter, der smager meget kedeligere, end de ser ud
1. mar 2025 10:00 -
Derfor skal du lade din burger hvile før servering
1. mar 2025 10:00 -
Whisky løfter smagen på dine karamelliserede løg
1. mar 2025 10:00 -
De 5 bedste cocktails til rå østers
1. mar 2025 10:00 -
Smart hack giver dig nemme pandekager til morgenmad
1. mar 2025 10:00 -
10 Burrito-typer, du bør prøve
1. mar 2025 10:00 -
Sådan former du flutes
1. mar 2025 09:00 -
5 måder at genbruge kaffegrums i køkkenet
1. mar 2025 09:00 -
Hvorfor er pimento den klassiske fyldning i oliven?
1. mar 2025 08:00