Mandekogebogen

Deserved cocktails: Opfindsomme, hjemmelavede cocktail-kits til hjemmebaren

Ny inspiration til weekendens drink!

Drinks er for mig ved at være et overstået kapitel i min bog over fascinationer - den havde allerede sin storhedstid i udgangen af min folkeskole, hvor jeg gik rundt med en notesblok med de vigtigste opskrifter og forsøgte at imponere folk med mine ‘skills’.

Nu er jeg mere til forædlet alkohol, såsom whisky, rødvin og en iskold fadøl. Men hvis nogen skulle evne at få prikket lidt min nysgerrighed igen, så skulle det være den kultur, som er kommet i relief til den famøse ginbølge - nemlig fokus på destillering, de gode råvarer og den naturlige smag.

Her kommer blandt andet Deserved Cocktails på banen med et koncept, hvor man på månedlig basis kan få en ny cocktailoplevelse leveret til hoveddøren. En af de ting, som gør konceptet ekstra interessant er, at folkene bag nøje udvælger råvarerne - og at det hele oftest er ‘hjemmelavet’. Her får man ikke en udefinerbar flaske sprut og nogle farverige blandingsvæsker, men derimod et udvalgt indhold i flasker skræddersyet til netop den enkelt drink.

Det er lidt som apoteket i gamle dage, hvor man blandede væsker i brune flasker - her får du dit eget apotekersæt med håndskrevne noter, hvilket gør hele oplevelsen lidt mere autentisk og vækker din nysgerrighed om cocktails som en videnskab.

Jeg testede konceptet i juli, hvor man fik en sukkerærte-gin med friskpresset citronsaft, honning-sirup og friske ærteskud - en anderledes og ganske opfindsom base for en cocktail, man ikke lige ser hver weekend i bybilledet. Du får desuden en udførlig guide til, hvordan du brygger din drink.

I en tid fyldt med månedlige pakkeløsninger og lignende er det et ganske spændende tiltag, som udvider din horisont i forhold til, hvordan man kan kombinere smage og udnytte naturlige råvarer til dine cocktails - og så får du også lidt andet i sommervarmen end mojitos og rosé!

Tjek konceptet ud her.

En kasse koster 349 kroner.

 
ANNONCE
 Deserved cocktails: Opfindsomme, hjemmelavede cocktail-kits til hjemmebaren
Del

Seneste nyt

Annonce