Bagværk

Dolce di Amalfi

En ægte italiensk klassiker.

Dolce di Amalfi
Italiensk citronkage med mandler - dolci di amalfi
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 24. oktober 2020

Hvis du leder efter en hurtig og nem citronkage, som også besidder dyb smag og en perfekt svampet konsistens?

Så skal du kigge italienerne over skulderen.

De har kreeret en herlig kage, Dolce di Amalfi eller Dolce di Amalfi al Limone, som er en perfekt kombination af mandler, citron og smør.

Lidt en italiensk citronmåne – bare med lidt mere dybde og konsistens!

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 60 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Citron, økologisk 2 stk
Flormelis 150 gram
Kartoffel-mel 50 gram
Hvedemel 75 gram
Smør 130 gram
Vaniljesukker 1 spsk.
Æg 2 stk
Fint salt 1 knsp.
Mandelmel 100 gram
Sødmælk 100 ml
Bagepulver 1 tsk

Fremgangsmåde