Aftensmad

Hjemmelavet barbecue-rub

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet barbecue-rub!

Hjemmelavet barbecue-rub
Foto: Adobe Stock
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 22. april 2020

Opskrift på dryrubs, krydderiblandinger og barbecue-krydderier er nærmest en religion for mange – og alt efter hvem du spørger, hvor du er henne i verden og hvad du skal spise, så vil krydderierne variere.

Og derfor elsker vi barbecue!

Herunder får du en nem og lækker grundopskrift på en rub med krydderier, der kan gå til rigtig mange ting – alt fra spareribs, pulled pork, kyllingevinger, hel kylling eller måske et par spicy frikadeller eller grilspyd!

Du kan selv justere mængderne, men disse elementer optræder ofte i en grundlæggende opskrift.

Og du kan derefter tilføje lidt olivenolie til rub'en, så du kan pensle den på dine ting, inden du griller (reklamelink)* – det er rent guf!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Antal 1 pers.

Ingredienser

Paprika 1 tsk
Spidskommen, stødt 1 tsk
Cayennepeber 1 tsk
Salt 1 tsk
Friskkværnet peber 1 tsk
Løgpulver 1 tsk
Brun farin 1 tsk
Chili, tørret 0.50 tsk

Fremgangsmåde