Aftensmad

Hverdagstarteletter på lynbouillon

Når du ikke lige har tid til at koge en hel suppehøne!

Hverdagstarteletter på lynbouillon
edf
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 8. januar 2019

Den klassiske tartelet eller høns i asparges er ofte et måltid placeret ved højtiderne, men med lidt små fifs og tricks kan man uden den store tid i køkkenet sagtens lave dem til hverdagsmaden.

Det vigtigste element i opskriften er, at man ikke behøver arbejde med en suppehøne, men blot kan nøjes med klassisk kylling.

Man kan enten gå den velforberedte vej og lave saucen med sin hjemmelavede bouillon, eller lave en lynbouillon på stedet.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Gulerod 2 stk
Porrer 2 stk
Løg 2 stk
Kyllingebryst 2 stk
Piskefløde 1 dl
Hvide asparges, glas 1 stk
Salt 2 tsk
Majsstivelse 1 spsk.
Mælk 0.50 dl
Tarteletskåle 6 stk

Fremgangsmåde