Mandekogebogen

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med Mandekogebogen finder du mulighederne herunder. Vær venlig at være omhyggelig med at beslutte, hvordan du vil kontakte os. Det letter ekspeditionen af din forespørgsel, og sikrer at vi kan svare dig hurtigst muligt.Pressemeddelser
Her skal du sende pressemeddelser, informationer om produkter osv. Ve den, som smider en af vores andre e-mailadresser på en presseliste. Så lover vi, at vi kommer, og brænder hele jeres hytte ned.

Kontakt: presse@connery.dk


Annoncering
Hvis du gerne vil have fat i mænd i alderen 16-32 år, og vil du gerne fortælle dem om dit produkt,  så er du kommet til det rette sted. Start eventuelt med at  læse mere om annoncering

Kontakt: salg@connery.dk


Redaktionen
Har du ris, ros eller spørgsmål, så fang redaktionen her. Denne e-mail er ikke til pressemeddelser, men vil du sikre dit produkt absolut ikke bliver omtalt på Mandekogebogen.dk, så er det her du skal skrive til.

Kontakt: redaktionen@connery.dk

Direkte: rkj@connery.dk


Den gammeldaws måde
Her kan du sende produkter, som du synes vi skal teste på vores egen krop, eller på praktikantens. Du er også velkommen til at sende postkort fra din ferie, 1 million kroner og et gavekort til gratis brunch, din gamle teddybjørn, din exkæreste, din nuværende kæreste eller en flok svaner. Kort sagt, send alt, så kigger vi på det, og bringer det måske på siden! Husk at vedlægge kontaktinfo.

Adressen er:

Mandekogebogen
Connery ApS
Østergade 47A-B
9400 Nørresundby

ANNONCE