Mandekogebogen

Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Smagsoplevelser i december, så langt øjet rækker!

December kan godt være lidt en barsk sag på vejrfronten med mørke timer, regnvejr og kulde.

Derfor er der altid hjælp at hente i form af julekalendere, som altid er en heftig humørløfter i dagene op til juleaften!

Traditionen tro har vi fremhævet nogle af de lækreste, uimodståelige julekalendere på årets julemarked - hvad enten vi snakker chokolade og vingummi til kaffe og karameller. 

Der er noget for enhver smag og vi har beskrevet dem alle og sørget for, at du kan købe lige den kalender, der passer til din smag!

Herunder får du en oversigt over nogle af de mest mundvandsfremkaldende smagsoplevelser i december - hvad enten vi snakker julekalender med 24 låger eller lækre adventspakker hver søndag op til juleferien:

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

DinLuksus kaffebønne-julekalender

Hvis man er til kaffe af kvalitet og med bred variation i den mørke decembertid, så går man aldrig galt i byen hos Din Luksus. De har et utal af forskellige kaffetyper, ristninger og smagsoplevelser - og alt sammen kan man igen i år får den skønneste smagsprøve på i deres lækre julekalender. Den fås som altid i to primære varianter - den klassiske og den med ekstra julehygge. Her får man en autentisk kaffesæk med kaffebønne-poserne pakket individuelt ind som en ægte voksen-julekalender til kaffe-entusiaster!

Hver dag op til juleaften får man en unik kaffe, som byder 60 g nøje udvalgte kaffebønner - alt fra espresso til højlandskaffe og unikke niche-kaffoplevelser. Hver pakke har et hyggeligt julemotiv samt tre små ikoner i bunden, som giver det overordnede billede af, hvilke smagsnoter man kan opleve - en skøn lille gimmick, som mig og min datter har nydt godt af, hvor hun har gættet, hvad dagens kaffe smager af ud fra tegningerne! Absolut en fantastisk julekalender til kaffe-connoisseurs, som man hurtigt kan overtales til at gøre til en årlig tradition!

Pris, klassisk: 749 kroner

Pris, julemandens kaffesæk: 999 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Xocolatl - familie-julekalender og Danmarks-julekalender

I år har Xocolatl igen meldt sig på banen på julekalender-fronten med to helt nye unikke kreationer. Og de har på ingen måde sparet på hverken lækkerier eller design - tværtimod kandiderer de igen i år til nogle af årets flotteste! Den ene går under navnet Familie-kalenderen, som er designet som små, dekorative huse, der kan agere julepynt i hele december, samtidig med at man spiser godterne indeni.

En delevenlig omgang af deres bedste kreationer fornemt pakket ind i hyggelige designhuse. Den anden er deres skønne Danmarks-kalenderen, som læner sig op af deres uimodståelige sønderjysk-baserede kalender - denne gang spækket til randen med deres egne lækre kreationer og små, lækkerier fra forskellige afkroge af Danmark - alt fra sønderjysk lakrids til lakridskonfekt fra Ærø. En uimodståelig omgang julekalendere til 2023, der tilgodeser både smagsløg og øjnene!

Danmarks-kalenderen for to: Pris: 500 kroner

Familie-julekalenderen: Pris: 750 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Oliviers & Co. delikatessejulekalender

Traditionen tro inviterer de gode folk hos Oliviers & Co. ind i deres univers af delikatesser og gastronomiske oplevelser - en potpourri af underskønne varer, samples og smugkig ind i deres gourmet-afdeling i en sådan balance, at det næsten er givet, at man er nødt til at shoppe videre efter jul! Julekalenderen er spækket til randen med små lækre tapenader, lækkerier til den søde tand og de uimodståelige små flasker af lækre olivenolier - lige nok til både at teste det i en salat, og lige nok til at blive afhængig af det! En spændende, anderledes og utrolig smuk julekalender, som - tro det eller lad være - har opskaleret deres design fra sidste år. Perfekt øjenåbner til det gode liv på den gastronomiske front i en mørk tid.

Pris: 599 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Simply Chocolate chokolade-julekalender

En af de mest gavmilde julekalendere er igen i år på banen med en aflang december-opkvikker af en julekalender! Simply Chocolate har deres lækre produkter i spil med en evigt voksende perlerække af mundvandsfremkaldende lækkerier - alt fra forskellige typer chokolade til fyldte chokolader og barer. Som noget nyt har de fået to nye spillere i form af Cookie Joe og Minty Cindy, som er kærkomne deltagere på holdet! Og som altid er der ekstra forkælelse at finde på julekalenderen, som igen kan bryste sig af hele 30 låger - du ved, de dage hvor man lige har brug for et ekstra stykke i den kolde, mørke tid. Og hvem elsker ikke ekstra chokolade?

Pris: 359 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Odense Marcipan konfekt-julekalender

Odense Marcipan, som i mange år har været storleverandør af julehygge på konfektfronten, har I år gået all-in på en spændende og anderledes julekalender. Her får man hver advent et kit med deres lækreste produkter, som er skræddersyet til konfekt-kreationer og julehygge. Hver låge gemmer både på råvarerne, men også opskrifter og inspiration til at bruge dem - hvad enten du er til helt klassiske nougat-marcipan-snitter, eller måske er mere vovet og giver dig i kast med saltkaramel-marcipan. En sjov og finurlig julekalender, som både giver dig lækre smagsoplevelser i december, men samtidig sikrer sig, at de også tjener et godt formål i form af julehygge, samvær og nydelse i de mørke december-dage!

Pris: 349 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Lakrids by Bülow lakridskugle-julekalender

Kan man sige lakrids uden at sige Bülow? Det har i mange år været synonymt med hinanden, siden jeg kan huske deres spæde start tilbage i 10’erne med lækre, nummererede lakrids-bøtter. Traditionen tro har de hevet deres lækreste kreationer ned fra hylderne og spækket deres julekalender med godter - hver låge byder på den ikoniske pose med lakrids-kugler, der foruden et gudommeligt stykke lakrids i midten har fået en over nakken på smagsfronten udenpå. Hvad enten vi snakker frugtige symfonier eller måske en lækker, sprød fortolkning af snebolde. Som altid en sikker vinder på kalender-fronten, hvor du gerne vil sætte kryds ved både store smagsoplevelser, høj kvalitet og stor variation!

Pris: 375 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Karamel Kompagniet karamel-julekalender

De skønne, bornholmske karameller har atter igen fundet sin vej til julehyggen - og her gør de sig aldeles bemærket med en ny spiller på banen. Nemlig deres 3D-julekalender, som lige giver dig den perfekte kombination af julegodter og julepynt i samme pakke! Foruden deres i forvejen smukt illustrerede julekalendere, Julenat og Julemorgen, som man åbner ligesom en eventyrbog og spiser løs af eventyrlig karkamel, har de nemlig lanceret en vanvittig smuk julespecial. Her får man en julekalender, der ligner et overdådigt julegave-landskab, hvor kalenderen er opskaleret til en charmerende pyntegenstand, som spreder julehygge og juleglæde i hele december - hver dag op til jul kan man åbne en lille julegave med karamel-overraskelser, som byder på alt fra deres Hammershus-chokoladekugler til deres flødekaramel. En uimodståelig julekalender - både for øjnet og for smagsløgene!

Jul over Bornholm, pris: 395 kroner

Julenat, pris: 365 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Ole Chokolade chokoladejulekalender

Hvis man er til fyldte chokolader, som værner om håndværket og de simple, rene smage, så går man aldrig galt i byen hos Ole Chokolade. Og traditionen tro har de igen i år lanceret deres minimalistiske og smukke julekalendere, som er spækket til randen med chokolade-overraskelser - i år har de både deres lukus-kalender og deres dele-kalender, som giver dig en smagfuldt indblik i deres store sortiment af klassiske former for fyldte chokolader. Og en ting, jeg altid roser deres julekalendere for, er deres favorisering af simple klassikere - såsom chokoladeovertrukket marcipan. Der er bare ikke mange slags fyldte chokolader, der kan slå sådan en simpel fætter! Deres julekalender i år har en fin balance mellem fyldte chokolader og rene stykker chokolader af forskellige vis, som giver en spændende, varieret smagsoplevelse hele vejen til jul!

Dele-julekalender, pris: 375 kroner

Luksus-julekalender, pris: 430 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Wally & Whiz vingummi-julekalender

De gode folk hos Wally & Whiz har på få år gjort sig til et ægte go-to brand, når man ønsker vingummi af højeste skuffe. Igen i år har de deres ikoniske skuffejulekalender i spil, som i en nærmest puzzle box-lignende design byder på en kavalkade af smagfulde, opfindsomme og kreative kreationer - vi snakker vingummi, som rent faktisk smager af det, som der står på pakken! Frugtige, syrlige, smagfulde og parfumerede med mange interessante sammensætninger og rene smage. I år har de lanceret deres første børnejulekalender nogensinde i samarbejde med Red Barnet. Her støtter man en god sag, får skøn frugtig vingummi og desuden muligheden for at snakke mere med sine børn - hver låge gemmer nemlig på et lille spørgsmål, som kan være hyggeligt at vende med de mindste i den mørke decembertid. Absolut et familiehit og til dem, der elsker vingummi med rene smage og sjove kombinationer!

Klassisk, pris: 499 kroner

Børnekalender, pris: 349 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Sv. Michelsen chokoladejulekalender

Man går aldrig forkert, hvis man træder ind af døren hos Sv. Michelsen og leder efter en god chokoladeoplevelse - igennem årtier hart de brilleret med skønne chokoladekreationer i forskellige afskyninger, og traditionen tro får man et indblik i deres skønne sortiment i årets julekalendere. Her får man blandt andet en klassisk julekalender i et smukt julehus-design, som er spækket til randen med fylde chokolader, der værner om de gamle dyder med kvalitet, håndværk og simple smage. Derudover kan man igen i år også få deres lækre lakrids-chokolade-julekalender, som hver dag i december leger med smagene i kombinationen af kvalitetslakrids i og chokolade fra deres sortiment. En række underskønne julekalendere med stor velsmag, variation og ikke en finger at sætte på kvaliteten - som altid!

Klassisk julehus, pris: 300 kroner

Chokoladekuglekalender, pris: 275 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Kalea øl- og vinjulekalender

Kalea har foruden deres skønne øljulekalender - som du kan læse mere om her - lavet en lille genistreg til de folk, der ikke rigtig kan beslutte sig for, hvilken slags voksen-julekalender, de skal have i 2023. De har nemlig kombineret en smagekasse med både øl og vin! En skøn blanding af røde og hvide vine samt rosé, bobler og en masse specialøl fra det tyske landskab. Der er endda også en fræk gløgg med i puljen og en masse overraskelser - virkelig en gennemført julekalender spækket med smage og nye oplevelser fra forskellige verdensdele. Og så er man traditionen tro også så heldig at prøve husets Bad Santa øl anno 2023 - en spiritus-kalender til perfektion!

Pris: 410 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Cocoture chokolade-julekalender

Cocoture har igen i år hevet de bedste varianter ned fra deres hylder og spækket en julekalender til randen med lækkerier. Den har fået et nyt design i år i lækkert matsort ‘Black Magic’ design, som er stilren og lækker at se på. Bag lågerne gemmer sig en lang række forskellige smagsoplevelser - alt fra chokomandler, lakrids-chokolade og deres ikoniske fyldte chokoladekugler, som har masser af forskellige smage alt efter farven på indpakningen - dem du kender! En smagfuld, varieret og flot julekalender, som giver dig lidt for enhver smag i løbet af december og sørger for, at du ikke går ned på hverken chokolade eller karamel!

Pris: 349 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Nordthy slik og nødde-julekalender

Nordthy har altid din ryg til jul, når du ikke kan bestemme dig for, hvad du har lyst til i den søde juletid - de har et kæmpe udvalg af forskellige julekalendere! I år har vi sat fokus på to af deres populære julekalendere - nemlig slik-julekalenderen og nødde-julekalenderen. Deres slik-julekalender er en mindre genalitet, hvor man hver dag op til jul får en lille pose slik, som man enten kan spise dag for dag, eller kombinerer til weekenden til en frodig bland selv-slik-skål! Den fås både i klassisk og sukkerfri variant i år med et stort udvalg af alt fra smagfulde vingummi til lækre chokolader. Deres nøddejulekalender er en rigtig snack-sag, som både giver dig naturel-nødder og krydrede nødder - som du enten kan spise, som de er eller bruge i madlavningen eller til en kold fyraftensøl. Her kan man få alt fra sourcream and onion-nødder med knas og valnødder til lækre brændte mandler. En skøn variation af julekalendere, som giver dig både det salte og det søde - og det er den perfekte kombi til jul!

Nøddekalender, pris: 189,95 kroner

Slikkalender, pris: 199,95 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Jelly Belly jelly bean-julekalender

Igen i år har Jelly Belly et stort udvalg af spændende, sjove, skøre og underlige smage klar til deres julefans! I år kan man i Danmark få tre forskellige varianter, som på hver deres måde giver dig et smagfuldt indblik i deres univers. Den første er deres klassiske julekalender, som giver dig originale smage - alt fra tuttifrutti og ristede skumfiduser til pære og æble. Her får man en klassisk gennemgang af de ikoniske smage. Derefter kan få en Harry Potter-inspireret julekalender med et flot design og en række nye smage - såsom vandmelon. Den helt store sjove gimmick i år er i form af BeanBoozled! Her får man klassiske, lækre smage - men kan også blive snydt til at smage på noget, der smager af bræk eller bussemænd! JellyBelly har for alvor noget for enhver smag - uanset om man vil køre sikkert til jul på sine snacks eller tør tage chancen!

Klassisk, pris: 179 kroner

Beanboozled, pris: 179 kroner

Harry Potter-udgave, pris: 179 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Kaffeporten te-julekalender

Hvis man går og mangler lidt varme og velsmag til de fire adventssøndage, så skal man slå et smut forbi Kaffeportens kaffebar og nappe deres nyligt lancerede adventskalender. Her får man en nøje udvalgt te-blanding fordelt på fire smagsoplevelser - alt fra Earl Grey af fineste skuffe til juleinspireret smag. Det er et af de steder, hvor man virkelig kan smage håndværket og er lyssår fra et simpelt tebrev fra supermarkedet. De har også en række skønne kaffejulekalendere samt en gengænger medv deres ikoniske jule-hus-kalender, hvor hver låge er formet som et lille hyggeligt hus!

Pris, adventskalender: 169 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Snaffling Pork flæskesvær-julekalender

Vi danskere er slem glade for flæskesvær - så hvad siger du til en julekalender dedikeret til de sprøde snacks? En håndfuld forskellige varianter med blandt andet ahornsirup og bbq, som hver dag op til juleaften byder på knasende hapsere. Der er seks forskellige varianter, som sørger for lidt variation og sprød spænding bag hver låge - og så går de altså godt sammen med en fredagsøl til weekenden!

Pris: 349 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Pringles chips-julekalender

Hvis du er typen, der elsker chips - så har Pringles sørget for god, gedigen julehygge til dig! De har lanceret en skøn julekalender, som byder på fire forskellige varianter af deres ikoniske, sprøde snacks - og bag hver låge hele vejen til juleaften får du en lille bøtte med chips. Perfekt snack til pendler-turen, sidedish til aftensmaden eller tømmermændene i weekenden. Der er en god, bred blanding af smage - alt fra texansk barbecue til den evige klassiker, sour cream and onion!

Pris: 495 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

Les Confitures a l'Ancienne marmelade-julekalender

En af de hyggeligste julekalendere er igen i år på markedet med afsæt i franske traditioner og smage. Vi snakker selvfølgelig Les Confitures a l'Ancienne, som igen i år har deres marmelade-kalender i spil. Hver dag op til juleaften får man et lille, hyggeligt glas marmelade, som byder på mange forskellige variationer og typer - alt fra klassisk jordbær og hindbær til nøddepålæg og figencreme. En skøn, smagfuld julekalender, som man kan åbne og spise direkte til morgenbordet i den mørke vintertid. Og så kan de holde sig i flere måneder, så man kan forlænge marmelade-balladen langt ind i det nye år!

Pris: 349 kroner

ANNONCE
Julekalender 2023: Her de lækreste julekalendere til december måned

MyMuesli mysli-julekalender

Hvis man trænger til en opkvikker i den kolde decembertid, så har MyMuesli altid din ryg i julen. De har igen i år lanceret deres myslijulekalender, som tager dig rundt på et smagseventyr af forskellige sammensætninger til din morgenmad - hvad enten du er til nødder og frugter, eller elsker at smovse i chokolade og kiks. Der er sjove, spændende, klassiske og nytænkende mysli-varianter, som alle sammen pifter morgenmaden op hver dag op til jul. myslierne kan enten spises alene med mælk på, eller strækkes længere som topping på dine havregryn - så er lageret godt fyldt op!

Pris: 799 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce