Kikkoman lancerer kimchi-chilisauce til at pifte din hverdagsasiatiske mad op
Alt fra dressing-opgraderinger til hjemmelavet Kimchi.
Kimchi er en hjørnesten i koreansk madlavning, og flere familier spiser det til dagligt som et indspark til alskens retter - de fermenterede grøntsager med chili-paste kan noget helt særligt.
Men hvis du ikke lige har en asiatisk supermarked ved hånden eller har mod på at lege med de lange fermenteringer - så har Kikkoman nu gjort det nemt for dig!
De har lanceret Kikkoman Kimchi Spicy Chilisauce, som i al sin enkelthed er dressingen, der kan bringe kimchi ind i dit køkken på en nem måde.
Selve saucen kan bruges til at lave hjemmelavet kimchi - du skal blot salte dine grøntsager og kål i 3 timer, hvorefter du rører det op med Kimchi-saucen. Smart!
Ofte tyer koreanerne til metoden at bruge ALT fra kimchi-produktionen - og under laktofermenteringen siver der en masse saft og kraft ud.
Den bruges ofte til at tilsmage retter og dressinger - og derfor kan Kikkomans nye dressing bruges til selvsamme.
Den kan bruges til alt fra dressing, supper, wok-retter, stirfry eller regulær dip.
Den forhandles i Bilka, Føtex og Meny til en pris på 49,95 kroner for 300 g.