Mandekogebogen

Krups toastmaskine (Test)

Designvenlig nem toaster fra Krups!

Indrøm det. Hvornår har du sidst tænkt, at din toaster er en decideret fed køkkengadget? 

Ofte når det kommer til den ædle kunst at spise toast og lave lækre, sprøde toasts, så handler det bare om at hive en eller anden random toastmaskine frem fra køkkenskabet og trylle din snack frem. Hvorefter toasten bliver gemt væk igen til næste gang.

 Men efter vores toaster test 2020 har vi fundet en sikker vinder, der kan bringe lidt mere kærlighed til toastmaskinen.

Vi snakker Krups toastmaskine aka. sandwichrister - Model Krups Grcic Toastmaskine FDK452*.

ANNONCE
Krups toastmaskine - Krups toastmaskine (Test) Krups toastmaskine

I al sin enkelthed er det - ja, en toastmaskine. Der er ikke ret mange flyvske egenskaber eller unikke elementer at finde ved den. Dens vigtigste egenskab? Det er et produkt, som lever op til sit formål til perfektion.

Den har to forskellige egenskaber på den tekniske front - klar og ikke klar. Så nemt er det. En lille lampe lyser grønt, når den er klar til at tilberede din toast. Og lyset slukker igen, hvorefter det lyser grønt igen, når toasten er klar til servering.

That's it!

Designet er en simpel, minimalistisk og nærmest mandig maskine farvet i matsort og med store, voldsomme paneler rundt omkring pladerne i maskinen. Den er robust og formår både at blive opbevaret stående såvel som liggende i skabet. 

Det er rent faktisk en maskine, du kan være bekendt at have til at stå fremme!

Efter at have testet maskinen med diverse tilbehør og forskellige typer brød, så kan vi konkludere, at det er noget nært den bedste toaster til prisen. Den er utrolig simpel, klarer sine 'pligter' uden problemer og skærer tilberedningstiden væsentligt ned fra toastere, jeg tidligere har prøvet. 

Varmepladerne giver en jævn fordeling af sprødheden og formår at bevare saftigheden samtidig. Selv hvis der skulle løbe lidt ost ud, så sørger den stadigvæk for, at halvdelen af din toast ikke ligner et forkullet lig. 

Der er mange forskellige egenskaber ved toasteren, som gør, at modellen er perfekt til formålet.

ANNONCE
Krups toaster - Krups toastmaskine (Test) Krups toaster

Her er nogle af de vigtigste egenskaber ved Krups Grcic FDK452 skåret ud i pap:

Slip-let-effekten

- Toastmaskinen har en non-stick-overflade, som er overraskende god og formår efter længerevarende brug at bevare sliplet-effekten på brødafbagningen. Toasterens plader gør, at brødet aldrig hænger fast og desuden får en jævn og sprød afbagning over hele overfladen.

Pladerne

- Toastmaskinens plader er designet til forskellige størrelser af brød - du har uden tvivl prøvet følgende scenarier: 1) Andre toastmaskiner har små, smalle plader, som gør, at du ikke kan bruge de store skiver sandwichbrød eller 2) dit tilbehør i din toast kan ikke blive trykket sammen og danne den lukkende skorpe. Her er pladerne designet til at være velegnet til netop sandwich og sandwich-brød - det er det tætteste du kommer på en dedikeret sandwichtoaster!

Kampklar design

Selve toasteren er meget robust og hårdfør. Designet gør, at du nemt kan rengøre og fjerne brændt eller smeltet ost, uden at tænke på problemer såsom smeltet ost, der løber ind og ud alle steder og sætter sig fast. Der gør de store plader desuden også den egenskab, at de 'holder' på fyldet meget mere. Og så tåler den nogle tæsk! Foruden et simpelt design, som giver en minimalistisk maskine med et professionelt look, du gerne vil være bekendt, så er den også designet på den måde, at den bedre kan håndtere brødvariationer - alt fra håndskåret franskbrød til den firkantede fra posen. Og så har den et håndtag, som ikke leder varmen ud. Så du kan uden problemer løfte og kigge til dine toasts uden at brænde fingrene.

Prisvenlig

Og prikken over i'et? Krups toastmaskine koster under 350 kroner på markedet.

Samlet vurdering

Toastmaskinen er et solidt produkt, der sørger for at lave din snack til perfektion og uden diverse dikkedarer og småfejl. Den rister din brød - både de toast og store sandwich - på ingen tid. Den er robust, holdbar, nem at håndtere og modellen er desuden en lille minimalistisk fryd for øjet. 

ANNONCE
Krups Grcic FDK452 Toastmaskine

Plader: 120x120mm

Varmeelement: 850 Watt 

Pris: 349 kroner - Køb Krups Toastmaskine her*.

Del

Seneste nyt