Mandekogebogen

Lav lækre opskrifter med CBD olier

Dette er sponsoreret indhold


CBD olie er gennem de sidste par år blevet utrolig populært, og det er en del af flere danskeres hverdag efterhånden af flere forskellige grunde. Går du også leger med tanken om at begynde at bruge CBD olie, men synes du måske, at det er lidt træls hverdag at skulle huske at tage et par dråber? Så er det måske noget for dig at bruge det i maden. Det er også mulighed at bruge det i maden, hvis du ikke er særlig glad for smagen af olien alene. Du kan blandt andet bruge CBD olier fra Nordic Oil til mad. I denne artikel kan du lære meget mere.

Hvorfor bruge CBD i maden?

Hvis du ikke har prøvet CBD olie før, undrer du dig måske en smule over, hvorfor det pludselig er blevet så populært med disse olier. Faktisk er der mere end bare én god grund til at folk har de som en del af deres dagligdag. Udover at CBD olie hjælper på søvnen kan det nemlig også hjælpe på angst. Der er derfor en del fordele ved det. Hvis du har lyst til at sove ekstra godt en nat, kan du med fordel at give din aftensmad et ekstra spice i form af CBD olie. 

Ligesom ved andre medicinske produkter, er der også nogle bivirkninger ved CBD olie. De der er fundet frem til, er dog fåtallige og ikke alvorlige. Det drejer sig om kort fald i blodtryk, tørhed i munden og omtågethed. Dette skal du selvfølgelig have med i baghovedet, hvis du vælger at tage olierne, lige såvel som du skal det med andre medicinske produkter.

Sådan bruger du det

Du kan putte CBD olie i mange forskellige retter. Du skal blot være opmærksom på, at du ikke må bruge det i retter, der skal opvarmes til mere end 180 grader, da det ellers risikerer at fordampe. Sker dette, får du selvfølgelig ingen af de gavnlige virkninger. 
CBD olier kan bruges i alle dagens måltider lige fra morgenmad og aftensmad til mellemmåltider og snacks. Til morgenmaden kan for eksempel putte det i din smoothie. Til frokost eller aftensmad kan du blande det i dressinger og andre olier til salater. Vil du gerne være sikker på ikke at smage olien, kan du lave en karryret med det - vel og mærke ved lav varme. Mulighederne er mange. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE