Mandekogebogen

Mutlifrugtjuice

Hjemmelavet juice på eksotiske frugter!

Juice har alle dage været en god medspiller til morgenbordet, når man skal hygge sig med rundstykker i weekenden - hvad enten man er til den friskpressede eller kartonen fra supermarkedet.

En klassiker, som vi elsker hjemme hos os, er multijuice eller multifrugtjuice, som er en varieret blanding af eksotiske frugter, der fås hos mange producenter - nogle indeholder forskellige frugter, men ofte er det en blanding af æble, banan, mango, appelsin og ananas, og så af og til passionfrugt.

Det er overraskende nemt at lave selv - det kræver ‘bare’ en slowjuicer.

Du kan læse om topmodellen, Hurom H320N, som vi har testet med stor succes.

Her blander man alle frugterne sammen og dermed blander alle de forskellige former for juice, som sammen danner en eksotisk, læskende og smagfuld multifrugtjuice!

Du kan egentlig selv vælge, hvad du ønsker at putte i - men som minimum vil jeg sige, du skal have banan, mango og ananas i, og så enten heavy på æble eller appelsin, eller en kombination.

Se min opskrift på hjemmelavet multifrugtjuice herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Hjemmelavet multifrugtjuice

Læskende og eksotisk!

4 portioner 10 minutter
Forberedelse: 5 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 5 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 3 stk appelsin, økologisk
  • 3 stk æbler
  • 1 stk mango
  • 2 stk banan
  • ½ stk ananas

Fremgangsmåde

  1. For at få juicen presset ordentligt, skal du bruge en slowjuicer - eksempelvis Hurom H320N, som vi har lavet en test på længere oppe. Hæld alle ingredienserne i din slowjuicer og lad den køre, indtil safterne er udvundet. Rør grundigt rundt i saften, inden du hælder den i glas og servér med det samme, eller stil på køl indtil brug.
Del

Seneste nyt

ANNONCE