Mandekogebogen

Nescafé lancerer nyt kaffeeventyr med kollektionen Farmers Origins

Den gode smag bag bæredygtig kaffearv.

Kaffe er for mange danskere et fast ritual flere gange i døgnet og i nyere tid er der blevet lagt et større fokus på, at rejsen fra kaffebønne til morgenkaffen skal være bæredygtig for både medarbejdere og miljøet.

Et af de nyere eksempler kommer fra Nescafé, som netop har lanceret deres nye kollektion af kaffekapsler, der går under navnet Farmers Origins.

Som navnet indikerer, så sætter den nye kollektion en lup på ophavet bag din nybryggede kaffe med fokus på de forskellige smage, nuancer og aspekter af kaffebønnerne.

Kollektionen kommer i fem forskellige varianter, der hver især har et nedslag i et områder med en unik kaffearv - Columbia (og Columbia Decaf), Latinamerika, Indien, Afrika og Brasilien. 

Alt fra næringsrig vulkanjord i Latinamerika til den tropiske jord i Indien sætter sine unikke spor på smagen i kapslerne. 

En spændende kafferejse til morgenbordet!

Kapslerne er lavet bæredygtigt aluminum, der kan genanvendes og så bevarer det den friske kaffesmag 50 gange længere end en pose formalet kaffe. 

Alle kapsler i kollektionen er kompatible med originale Nespresso-maskiner. Nescafé Farmers Origins findes på hylderne i blandt andre SuperBrugsen, Bilka, Føtex og Meny.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce