Madnyheder

Oliviers & co. lancerer nye kvalitets-olivenolier presset med friske krydderurter

Ekstra gourmet på olivenolie-fronten.

Oliviers & co. lancerer nye kvalitets-olivenolier presset med friske krydderurter
Foto: Oliviers og Co.
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 10. september 2021

Hvis du er typen, der bruger olivenolie i køkkenet til andet end bare at stege dit kød i?

Så er der kræs at hente fra en række nye eksklusive olivenolier fra Oliviers og co.

Eksempelvis en af Grækenlands mest ikoniske olivenolieproducenter har gennem flere generationer perfekteret processen fra oliven til grøngyldne dråber – og i år har de redesignet deres produkter og desuden fået nøje udvalgte olivenolier fra Protoulis-familien på Lesbos, hvilket har resulteret i den lækre Protoulis Ekstra Jomfru Olivenolie.

Foruden de græske kvalitetsdråber har italienerne også meldt sig på banen med to nye lækre produkter til samlingen.

I deres populære kollektion af olivenolier presset med friske krydderurter, kan man nu også finde en økologisk olivenolie med hvidløg og sort peber samt en økologisk basilikumolie.

Grækenlands ikoniske olivenolier fra Oliviers og co. findes på deres hjemmeside.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.