Aftensmad
Sådan laver du dej til samosa
Nem opskrift på en hjemmelavet version af filo-dej!
Mangler du en opskrift på en hjemmelavet version af filo-dej? Så læs med her!
Filodej er en herlig lille købedej, som med sine tynde plader af dej kan pakke lækkert fyld ind til samosaer eller forårsruller.
Men hvordan laver man det lige selv?
Det er meget svært at opnå de samme flagede nuancer i dejen på den hjemmelavede front – men du kan komme ret langt med denne opskrift i forhold til et lækkert knæk, sprød overflade og en boblende, knasende mundoplevelse.
Herunder får du min opskrift på hjemmelavet dej til dine samosaer – den kan bruges til både friture, ovn og airfryer.
Det bedste resultat fås i den gyldne brønd, det næstbedste sprødhedsresultat kommer i airfryeren, og til sidst kommer ovnudgaven – den får mindre farve, mindre sprødhed, men smager stadig skønt!
Guide til stegning og foldeteknik får du lige her – sådan laver du hjemmelavet samosa.
Se med herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
250 gram
Rapsolie
4 spsk.
Fint salt
0.50 tsk
Vand
1 dl
Læs også: