Mandekogebogen

Sådan planlægger man en vellykket herreaften

Dette indhold er sponsoreret

Det er en hyggelig tradition at afholde herreaftener, hvor man sammen med sine venner eller kolleger kan slappe af og have det sjovt. Men for at en herreaften bliver vellykket, kræver det lidt planlægning. Læs derfor med her og få gode tips til, hvordan man kan planlægge en vellykket herreaften. Først og fremmest bør man overveje, hvor man ønsker at afholde herreaftenen. Skal det være hjemme hos en af deltagerne eller på et offentligt sted som en bar eller restaurant? Dernæst skal man beslutte, hvilken type af mad, der skal serveres, og til sidst skal man selvfølgelig huske at købe en masse lækre drikkevarer.
 

Underhold selskabet med spil og spænding

Det kan være svært at finde på underholdning, når man skal holde herreaften. Det er ikke altid man har lyst til at stå i køkkenet og lave mad, eller sidde og snakke hele aftenen. Derfor kan det være en god idé at have et eller andet i ærmet, som man kan underholde sig selv og sine gæster med. Man kan overveje at have nogle brætspil klar, da de fleste finder det både sjovt og underholdende. Brætspil giver altid masser af grin og en god stemning til selskabet. Man kan også overveje at sætte en fodboldkamp eller basketkamp på fjernsynet. Måske er det derfor, man har samlet vennerne til en herreaften - for at følge med i en vigtig og spændende kamp. Hvis man som vært gerne vil øge spændingsniveauet, kan man overveje at oddse sammen med sine kammerater. Det er en både underholdende og sjov måde at følge med i en kamp. Er det netop en kamp i den ene eller anden sportsgren, herreaften lægger til grund for, kan man med fordel sætte sig ind i de forskellige betting- og oddsmuligheder på www.betting24.dk, så man er grundigt forberedt på det, hvordan man oddser bedst og mest hensigtsmæssigt.

Lav dine kammeraters yndlingsmad

Når man skal holde herreaften, er det typisk noget mad, der skal serveres. Dette kan være alt fra en stor bøf med pommes frites og hjemmelavet bearnaise sauce, til en mere simpel pasta med kylling og karry. Uanset hvad man vælger at servere til sin herreaften, er det vigtigt at alle kan lide det, og at gæsterne kan mærke, at der er kælet for maden. Derfor kan det være en god idé at spørge sine gæster om, hvilket mad de kan lide. På den måde er man sikker på, at alle bliver mætte og glade. Nogle gange kan det dog være svært at finde ud af, hvad alle vil have, og derfor kan man overveje at lave to forskellige retter, eller lave en ret, hvor man som gæst i højere grad selv kan vælge, hvad man vil spise det. Det kan eksempelvis være raclette eller grillbuffet. På den måde er der noget for enhver smag, og samtidig undgår man unødig madspild.

Sørg for kolde og lækre drikkevarer

En herreaften er typisk en aften, hvor der er fokus på hygge og god mad. Dog kan det være en god idé at have nogle lækre drikkevarer til rådighed, så man ikke kommer til at stå og mangle noget. Dette gælder især, hvis man har planlagt at se en god film, en kamp i fjernsynet eller spille et brætspil, da det ofte tager lang tid. Derfor kan det være en god idé at have nogle øl eller sodavand parat, så man ikke kommer til at stå og mangle noget undervejs i aftenen. Man kan også lave nogle forskellige drinks eller købe nogle special øl eller -vine, som man kan testsmage gennem aftenen. Det er dog vigtigt, at man sørger for, at drikkevarerne er kolde, da der ikke er noget værre end varme drikkevarer. Man kan med fordel lave en masse is, særligt hvis man vil lave drinks til sine kammerater.

Forhåbentligt er den kommende vært blevet inspireret og en smule klogere på, hvordan man kan planlægge en vellykket herreaften. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser. God herreaften.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE