Mandekogebogen

Taco Chicken Crunch Wraps

Lækre, nemme crunch wraps med sprød kylling.

Crunch Wraps er en skøn og lækker måde at få lidt hjemmelavet takeaway på bordet derhjemme.

De er inspireret af Taco Bells ikoniske menu - og når vi nu ikke har den famøse fastfood-kæde i Danmark giver det mening at lave sine egne versioner.

Crunch wraps er den perfekte fusion mellem en burrito og en quesadilla – pakket ind i ét genialt, sprødt format. Oprindeligt kendt fra Taco Bell, men nu en kultklassiker blandt hjemmekokke, består en klassisk crunch wrap typisk af krydret oksekød, smeltet ost, frisk salat, tomater og cremefraiche midt i det hele pakket ind i en stor tortilla og stegt på panden til den er gylden og crunchy udenpå. Det er fastfood-feeling på den lækre måde – nem at lave, svær at lægge fra sig.

Denne gang er jeg gået kyllingens vej og lavet en Taco Chicken Crunch Wrap.

I al sin enkelthed sprødstegte, panerede chicken bites, som svøbes i tortillas, salat, avocado og taco-sauce.

En nem og hurtig tex-mex-inspireret sag, som passer perfekt til et hurtigt måltid i hverdagen eller lækre madpakker.

De kan spises både lune og kolde - fang teknikken herunder!

ANNONCE
Udskriv opskriften

Taco Chicken Crunch Wraps

Nemt og smagfuldt!

4 portioner 20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 200 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 500 gram kyllingebryst
  • 1 stk mel + rasp + 1 æg
  • 1 stk salat, agurk, tomat eller andet grønt
  • 2 dl taco sauce
  • 2 dl cheddar, revet
  • 2 stk avocado
  • 6 stk tortillas (xl)
  • 1 stk peberfrugt, røde

Fremgangsmåde

  1. Flæk dine kyllingebryster på midten og skær dem i strimler. Vend dem i 1 dl mel, efterfulgt af i et sammenpisket æg og til sidst i en skål med rasp. Steg dem på en pande med en gavmild mængde olie, indtil de er gyldne og sprøde. Læg dem på fedtsugende papir .
  2. Snit dit grønt og stil klar. Læg en tortilla på bordet og fordel revet ost - læg de stegte kyllinger i midten efterfulgt af 2 spsk. taco-sauce. Top med salat, agurk, peberfrugft og avocado - slut af med mere revet ost.
  3. Luk siderne ind over fyldet efterfulgt af toppen og bunden, så du får en "taco-pakke" - løft dem forsigtigt over på en varm tør pande ved middelhøj varme og steg dem gyldne på begge sider, indtil osten er smeltet og fyldet er lunet.
Del

Seneste nyt

Annonce