Madnyheder
Taco Chicken Crunch Wraps
Lækre, nemme crunch wraps med sprød kylling.
Crunch Wraps er en skøn og lækker måde at få lidt hjemmelavet takeaway på bordet derhjemme.
De er inspireret af Taco Bells ikoniske menu – og når vi nu ikke har den famøse fastfood-kæde i Danmark giver det mening at lave sine egne versioner.
Crunch wraps er den perfekte fusion mellem en burrito og en quesadilla – pakket ind i ét genialt, sprødt format. Oprindeligt kendt fra Taco Bell, men nu en kultklassiker blandt hjemmekokke, består en klassisk crunch wrap typisk af krydret oksekød, smeltet ost, frisk salat, tomater og cremefraiche midt i det hele pakket ind i en stor tortilla og stegt på panden til den er gylden og crunchy udenpå. Det er fastfood-feeling på den lækre måde – nem at lave, svær at lægge fra sig.
Denne gang er jeg gået kyllingens vej og lavet en Taco Chicken Crunch Wrap.
I al sin enkelthed sprødstegte, panerede chicken bites, som svøbes i tortillas, salat, avocado og taco-sauce.
En nem og hurtig tex-mex-inspireret sag, som passer perfekt til et hurtigt måltid i hverdagen eller lækre madpakker.
De kan spises både lune og kolde – fang teknikken herunder!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kyllingebryst
500 gram
Mel + rasp + 1 æg
1 stk
Salat, agurk, tomat eller andet grønt
1 stk
Taco sauce
2 dl
Cheddar, revet
2 dl
Avocado
2 stk
Tortillas (XL)
6 stk
Peberfrugt, røde
1 stk
Læs også: