Bagværk
Vietnamesiske baguettes
Sprøde og bløde baguettes til banh mi!
I et vietnamesiske køkken har man en ægte sandwich-klassiker, som går under navnet Banh Mi.
Og deres inspiration fra den franske baguette er bestemt til stede, når man prøver deres brød, som er sprøde udenpå og bløde og saftige indeni.
Jeg har givet mig i kast med at lave en hjemmelavet version af de populære brød fra gadekøkkenet – og herunder får du en nem og hverdagsvenlig udgave.
Den er ikke helt lige så flagende, som man forbinder med det vietnamesiske brød i gadekøkkenerne (tips til at få den helt i mål modtages med kyshånd!), men denne måde at hæve og bage brødene på giver en solid sprødhed på ydersiden samt saftig og luftig midte!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
500 gram
Vand
320 ml
Fint salt
1 tsk
Sukker
1 tsk
Gær
20 gram
Læs også: