Mandekogebogen

Sådan slipper du af med myrer indenfor om sommeren

Slut med myrer indenfor.

Myrer kan være en stor plage i hjemmet, især om sommeren, når de er mest aktive. De vrimler ind af små sprækker og huller, du slet ikke vidste, du havde i huset.

Og når de først kommer, så melder de deres ankomst med en hel hær - og har du måske været så dumdristig at lade et stykke vandmelon-skal ligge på bordet? Game over.

Hvis du leder efter måder at bekæmpe disse små kryb på, er du ikke alene.

Vi har fundet en god håndfuld tricks til at komme dem til livs hver sommer:

 

ANNONCE
6 tips til at slippe af med myrer indendørs

Identificer myrernes indgangspunkter

Start med at finde ud af, hvor myrerne kommer ind i dit hjem. Se efter små revner, sprækker og huller langs vægge, gulve og omkring vinduer og døre. Tæt disse indgangspunkter med tætningsmiddel eller toiletpapir for at forhindre yderligere indtrængning.

Sørg for at rydde op efter madrester

Myrer tiltrækkes af mad og vand. Sørg for at holde køkkenet og andre områder fri for madrester, spild og krummer. Tør overflader regelmæssigt og opbevar mad i tætsluttende beholdere.

Brug eddikeopløsning

En blanding af eddike og vand (lige dele) kan være en effektiv måde at afskrække myrer på. Spray opløsningen langs myrernes stier og omkring indgangspunkter for at ødelægge deres duftspor.

Brug skaller fra citrusfrugter

Citrusskaller indeholder stoffer, som myrer ikke bryder sig om. Placer skallerne omkring indgangspunkter og langs myrernes stier for at holde dem væk som en mur.

Brug kanel og kaffegrums

Kanel og kaffe/kaffegrums er en naturlig afskrækkende middel mod myrer. Drys langs kanter og indgangspunkter for at forhindre myrer i at komme ind.

Sæt fælder

Køb fælder specielt designet til at fange og dræbe myrer aka. myrelokkedåser. Placer dem nær indgangspunkter og langs deres stier. Følg producentens anvisninger nøje for de bedste resultater.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce