Beef burrito med lime/koriander-ris
Hjemmelavet version!
Beef Burrito
Nem og lækker!
4 portioner
20 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 10 minutter
Ingredienser
- 4 stk tortillas (xl)
- 150 gram kogte ris
- 1 stk frisk koriander, bundt
- 1 stk lime, saften heraf
- 400 gram oksefars
- 2 spsk. taco-krydderi (se opskriften i artiklen)
- 2 dl nachos-ost (kan erstattes af revet cheddar)
- 1 stk peberfrugt, røde
- 5 stk forårsløg
- 2 dl cheddar, revet
Fremgangsmåde
- Start med at stege dit kød og brune det godt af - smag til med taco-krydderi og salt og peber. Stil til side. Kog også risene, hvis de ikke er klar fra dagen før.
- Hak koriander fint og rør sammen med risene - hæld saften af en hel lime i og smag til med salt og peber.
- Læg en tortilla på bordet og fordel nachos-ost, kød, peberfrugt, forårsløg, koriander-ris og slut af med lidt mere ost - fold siderne let ind og rul den sammen til en burrito.
- På dette stadie kan du fryse dem ned og gemme til en anden god gang - og ellers skal de steges på panden ved middelhøj varme i 4-5 minutter på hver side, indtil de er gyldne.
- Drys gerne et jævnt lag cheddar på panden til sidst, lade det smelte og folde dine burritos ind i et sprødt ostelag!