Aftensmad

Beef pie med brown ale

Lækker, fyldig simreret med sprødt låg!

Beef pie med brown ale
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 15. april 2018

Der findes ikke noget bedre end at tage sig god tid i et køkken. Mange retter kræver egentlig ikke det store arbejde, så længe man har tålmodighed – det er eksempelvis aktuelt ved en braisering, hvor man over længere tid steger kød i en form for væske. Det passer sig selv, og mens du laver alle mulige andre ting, så står retten og simre sig lækrere for hvert minut! 

Det gør sig også gældende for denne beef pie, hvor den mørke øl og de saftige grøntsager gør retten til en fantastisk smagsoplevelse!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 30 min
Tilberedningstid 240 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Oksebov, tern 450 gram
Hvedemel 1 dl
Gulerod 3 stk
Koncentreret tomat 2 spsk.
Brown ale 3.50 dl
Bouillon 3 dl
Champignon 250 gram
Rødløg 2 stk
Hvidløg 4 fed
Timian 2 tsk
Merian 1.50 tsk
Paprika 2 tsk
Salt 2 tsk
Peber 1 tsk
Olivenolie 1 tsk
Butterdej 1 plade
Æg 1 stk

Fremgangsmåde