Aftensmad

Cremet Hokkaido-suppe med smørstegte græskarkerner

Farverig vintersuppe.

Cremet Hokkaido-suppe med smørstegte græskarkerner
Foto: Pexels
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 9. september 2024

En af de bedste måder at udnytte græskar på er i min optik at få smagen frem ved at lave en god, solid suppe. Hokkaido-græskaret er meget alsidigt og gavmildt, når det kommer til smag og konsistens – og med lidt få justeringer kan du lave alt fra en tung, cremet suppe til en lind og luftig sag!

Se opskriften herunder på den bedste hokkaido-suppe med smørstegte græskarkerner!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Hokkaido-græskar 1 stk
Kartofler 3 stk
Gulerod 2 stk
Løg 1 stk
Hvidløg 2 stk
Ingefær 1 spsk.
Citronsaft 3 spsk.
Rød chili 1 tsk
Bouillon 300 ml
Kokosmælk, dåse 1 stk
Rød karrypasta, kan undlades 1 spsk.
Salt 1.50 tsk
Peber 0.50 tsk
Græskarkerner 1 dl
Smør 2 spsk.
Creme Fraiche 2 dl
Spidskommen, stødt 1.50 tsk

Fremgangsmåde