En af de bedste måder at udnytte græskar på er i min optik at få smagen frem ved at lave en god, solid suppe. Hokkaido-græskaret er meget alsidigt og gavmildt, når det kommer til smag og konsistens – og med lidt få justeringer kan du lave alt fra en tung, cremet suppe til en lind og luftig sag!
Se opskriften herunder på den bedste hokkaido-suppe med smørstegte græskarkerner!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hokkaido-græskar
1 stk
Kartofler
3 stk
Gulerod
2 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
2 stk
Ingefær
1 spsk.
Citronsaft
3 spsk.
Rød chili
1 tsk
Bouillon
300 ml
Kokosmælk, dåse
1 stk
Rød karrypasta, kan undlades
1 spsk.
Salt
1.50 tsk
Peber
0.50 tsk
Græskarkerner
1 dl
Smør
2 spsk.
Creme Fraiche
2 dl
Spidskommen, stødt
1.50 tsk
Læs også: