Aftensmad

Sådan tilbereder du en porchetta

Italiensk gris af en klassiker!

Sådan tilbereder du en porchetta
Porchetta på grill
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 3. juli 2020

En porchetta er en genial udskæring at smide på grillen – men mangler du lige den rette opskrift og tilberedning for at få perfekte svær og en saftig steg?

Så kig med herunder.

Hvad enten du har fået den snøret og krydret fra slagteren eller selv vil sætte dit præg på stegen, så kan du få tips til at få en lækker og sprød steg – og opskriftsmodulet giver os en lille guide til, hvordan du tilbereder den på grill og i ovn. Både i forhold til stegetid, stegemåde og kernetemperatur.

Tjek desuden også muligheden for rotisseri til din grill lige her.

TIP: Hvis du ikke orker at snøre, krydre og lave forarbejdet til stegen selv, så kan jeg anbefale en god økologisk porchetta fra Rigtigmad.dk.

Se med herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 120 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Svineslag 1400 gram
Krydderurter (eksempelvis salvie, rosmarin, citronskal, estragon, timian, etc.) 1 håndfuld
Hvidløg 4 fed
Løg, revet 2 stk
Friskkværnet peber 1 spsk.
Groft Salt 2 spsk.

Fremgangsmåde