Drinks

Vestkyst Penicillin Highball

Stauning Whisky er klar med anderledes cocktails!

Vestkyst Penicillin Highball
Foto: Stauning Whisky
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 1. januar 2014

De gode folk hos Stauning Whisky har tryllet med deres whisky og kreeret en række lækre cocktails til juletiden – mere specifikt medstifter Hans Martin Hansgaard har fremtryllet nogle unikke, nordiske twists på ikoniske klassikere. 

Den første i rækken har et banger af et navn – “Vestkyst” Penicillin Highball.

“Til nytår må man godt gøre tingene en smule anderledes. Jeg synes, det er sjovt at tage nogle helt klassiske cocktails, som de fleste kender og give dem et dansk twist, der sikrer lidt smæk på smagen for de festglade,” siger Hans Martin Hansgaard.

Og den første cocktail beskrives som følgende:

Penicillin er en moderne cocktail med rødder i New Yorks sprudlende cocktailmiljø og den amerikanske østkyst. Her tager vi storbydrinken vestover med en røget whisky og dansk lynghonning.

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min

Ingredienser

Stauning Smoke 4 cl
Friskpresset citronsaft 2 cl
Dansk lynghonning 1 tsk
Ginger Beer 1 stk

Fremgangsmåde