Mandekogebogen

Skab en uforglemmelig oplevelse med private dining

Er du glad for højgastronomi og uforglemmelige oplevelser i godt selskab? Hvorfor så ikke kombinere begge dele? Med en private dining har du mulighed for at få en madoplevelse udover det sædvanlige – hvor du vil og med hvem du ønsker.
Hos By Cortsen vil de dygtige kokke forkæle dig og dine gæster med enestående retter, der bliver præsenteret med nærvær og omhu. Det vil uden tvivl give jer alle en uforglemmelig gastronomisk oplevelse, som både du og dine gæster vil tale om i lang tid bagefter. Lækker mad går naturligvis hånd i hånd med de rette drikkevarer. Derfor hjælper By Cortsens sommelier jer også gerne med at udvælge de perfekte vine til at fuldende jeres oplevelse.

Eksklusivitet i dine omgivelser

Er du glad for en hyggelig aften inden for hjemmets fire vægge? Men sætter du samtidig også pris på fantastisk mad og lækker vin? I så fald er der ingen grund til at vælge. Med private dining København og resten af landet kan du få lækker mad, forberedt af dygtige og passionerede kokke, i dine egne rammer.
Uanset om du gerne vil afholde private dining derhjemme, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, har du mulighed for at få en uforglemmelig madoplevelse.

Gourmetoplevelse på højeste niveau

Hvis du gerne vil have en hyggelig aften i mere intime rammer, betyder det ofte, at du selv skal tilberede maden. Eller vælge takeaway. Det betyder med andre ord, at du skal gå lidt på kompromis med maden og dens kvalitet. Men du kan faktisk godt få i både pose og sæk.

Med private dining kommer kokkene nemlig hjem til dig. Derfor får du en sublim madoplevelse – som var du på en restaurant. Fra forret til desserten vil du og dine gæster blive forbløffet over de kulinariske mesterværker, der bliver fremtryllet til jer.
Netop derfor bør private dining være på din liste over oplevelser i København, som du bare må opleve. Gå til hjemmesiden

Kvalitetstid og minder for livet

Alle oplevelser bliver bedre, hvis du har de rette mennesker at dele dem med. Derfor handler private dining ikke kun om maden. Det handler derimod om at skabe minder med de mennesker, som du holder af.
Ved at lade By Cortsen stå for din private dining, får du og dine gæster en uforglemmelig aften med gode minder og endnu bedre mad.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce