Opskrift

Nespresso får efteråret til at smage bedre med kaffe og krydderier

Sjælevarmere til de kolde tider.

Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen I dag kl. 09:24

Når dagene bliver kortere, og kulden begynder at bide, er der få ting, der kan måle sig med en kop kaffe, der varmer – eller frisker op på den helt rigtige måde. Efteråret er nemlig sæsonen, hvor Pumpkin Spice for alvor gør sit indtog og giver kaffekoppen et ekstra skud hygge.

Nespresso har skræddersyet to opskrifter, der gør efteråret lidt mere fornøjeligt:
En kold, cremet Pumpkin White Chocolate Cold Foam Coffee og en blød, varm Pumpkin Dream Latte med ahornsirup, skum og krydderier.

Pumpkin White Chocolate Cold Foam Coffee

En kold, cremet favorit til efteråret.

Ingredienser:

  • 20 ml hvid chokoladesirup
  • 230 ml Pumpkin Spice Cake kaffe
  • 80 ml havremælk
  • 7–8 isterninger
  • Et nip allehånde

Sådan gør du:
Bryg din Pumpkin Spice Cake kaffe direkte over isterningerne. Skum havremælk og hvid chokoladesirup koldt i din Aeroccino og hæld skummet over kaffen. Top med et drys allehånde.

Pumpkin Dream Latte

En varm, blød latte med masser af efterårsstemning.

Ingredienser:

  • 20 ml ahornsirup
  • 80 ml Pumpkin Spice Cake kaffe
  • 120 ml havremælk
  • Et nip allehånde

Sådan gør du:
Skum havremælk og ahornsirup varmt i din Aeroccino. Bryg Pumpkin Spice Cake kaffe i dit krus og hæld mælkeskummet over. Slut af med et drys allehånde.

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.