Madnyheder
Cowboy Pie
Nem og lækker fad med kartoffelmos og fyld!
Der sker noget magisk, når man fyrer et låg af kartoffelmos over en stuvning eller gryderet – se bare Shepherds Pie!
Denne gang er vi gået tex-mex-vejen er lavet en opskrift inspireret af en lille fusionsklassiker, der går under navnet Cowboy Pie.
I samme ombæring som jeg eksempelvis har lavet Cowboy Quesadillas, kører denne opskrift i retning af både Texas og det mexicanske køkken.
I al sin enkelthed en lille blanding af baked beans, chorizo, majs og barbecue-krydderier – toppet med et tykt lag kartoffelmos med en dyne af revet cheddar.
Det skriger bare lidt USA i en uhellig samhørighed – og det fungerer bare!
En nem og lækker måde at samle det hele i et fad, så man hverken skal tænke på tilbehør eller flere gryder på bordet.
Her lapper man bare grydeskeen ned i fadet, og så har man det hele på én ske.
Fang opskriften herunder!
Her finder du opskriften på min hjemmelavede barbecue-krydderi.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Bagekartofler
1 kilo
Smør
50 gram
Salt
1 tsk
Baked beans, dåse
1 stk
Dåsemajs
1 dl
Chorizo
100 gram
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Bouillon, okse- eller grøntsags
2 dl
Cheddar, revet
80 gram
Jalapenos, syltede
2 stk
Sødmælk el. mælk
1 dl
Røget paprika
1.50 tsk
Barbecue-krydderi (se opskriften længere oppe i artiklen)
1 spsk.
Læs også: