Mandekogebogen

Hjemmelavet barbecue-rub

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet barbecue-rub!

Opskrift på dryrubs, krydderiblandinger og barbecue-krydderier er nærmest en religion for mange - og alt efter hvem du spørger, hvor du er henne i verden og hvad du skal spise, så vil krydderierne variere.

Og derfor elsker vi barbecue!

Herunder får du en nem og lækker grundopskrift på en rub med krydderier, der kan gå til rigtig mange ting - alt fra spareribs, pulled pork, kyllingevinger, hel kylling eller måske et par spicy frikadeller eller grilspyd!

Du kan selv justere mængderne, men disse elementer optræder ofte i en grundlæggende opskrift.

Og du kan derefter tilføje lidt olivenolie til rub'en, så du kan pensle den på dine ting, inden du griller* - det er rent guf!

ANNONCE

Dry rub til barbecue

Grundkrydderierne!

1 portioner 0 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 300 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk cayennepeber
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk brun farin
  • ½ tsk chili, tørret

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne blandes sammen til en ens rub, der nu kan bruges til forskellige ting - og du kan også hælde den på glas og hive den frem, hvis du hurtigt skal grille lidt lækkert!
Del

Seneste nyt