Aftensmad

Gullash Pie

Twist på en klassiker!

Gullash Pie
edf
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 8. august 2019

Klar på et lille twist på den klassiske gullash?

Ofte spiser man jo kartoffelmosen til retten – men hvorfor ikke lige gøre det til en mere integreret del af retten?

Bagt kartoffelmos er en undervurderet lille måde at gøre kartoflen endnu mere attraktiv – så herunder får du en lille hurtig opskrift på noget, jeg bedst kan beskrive som Gullash Pie!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 15 min
Tilberedningstid 150 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Oksebov, tern 500 gram
Gulerod 4 stk
Champignon 250 gram
Laurbærblade 3 stk
Hvedemel 2 spsk.
Hakkede tomater 400 gram
Bouillon 300 ml
Salt 2 tsk
Paprika 1.50 spsk.
Løg 2 stk
Friskkværnet peber 1 tsk
Kartofler 800 gram
Smør 50 gram
Muskatnød, revet 0.50 tsk

Fremgangsmåde