Klar på et lille twist på den klassiske gullash?
Ofte spiser man jo kartoffelmosen til retten – men hvorfor ikke lige gøre det til en mere integreret del af retten?
Bagt kartoffelmos er en undervurderet lille måde at gøre kartoflen endnu mere attraktiv – så herunder får du en lille hurtig opskrift på noget, jeg bedst kan beskrive som Gullash Pie!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Oksebov, tern
500 gram
Gulerod
4 stk
Champignon
250 gram
Laurbærblade
3 stk
Hvedemel
2 spsk.
Hakkede tomater
400 gram
Bouillon
300 ml
Salt
2 tsk
Paprika
1.50 spsk.
Løg
2 stk
Friskkværnet peber
1 tsk
Kartofler
800 gram
Smør
50 gram
Muskatnød, revet
0.50 tsk
Fremgangsmåde
Læs også: