Den søde tand

Appelsin-specier med mørk chokolade

En lille opgradering af en juleklassiker.

Appelsin-specier med mørk chokolade
Appelsin-specier
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 19. november 2020

Specier med enten citron eller appelsin er en af de helt store favoritter i min familie – foruden at de smager helt fantastisk som en julekage, så er de også utroligt nemme at lave.

I år har jeg lavet en lille opgradering på mine appelsin-specier – de er nemlig blevet let overtrukket med chokolade og toppet med kandiseret appelsin-skal.

Du kan læse fremgangsmåden herunder til en lille luksusudgave af årets julebag!

OBS: Appelsin-specierne smager også fantastisk, hvis du springer over den kandiserede appelsin og chokolade. De er også nemmere!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Ventetid 30 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 25 pers.

Ingredienser

Hvedemel 160 gram
Smør 120 gram
Vaniljesukker 1 spsk.
Flormelis 60 gram
Appelsin, økologisk 2 stk
Mørk chokolade 200 gram
Vand (til lage) 1 dl
Sukker (til lage) 1 dl

Fremgangsmåde

Den søde tand

Se flere artikler