Den søde tand
Appelsin-specier med mørk chokolade
En lille opgradering af en juleklassiker.
Specier med enten citron eller appelsin er en af de helt store favoritter i min familie – foruden at de smager helt fantastisk som en julekage, så er de også utroligt nemme at lave.
I år har jeg lavet en lille opgradering på mine appelsin-specier – de er nemlig blevet let overtrukket med chokolade og toppet med kandiseret appelsin-skal.
Du kan læse fremgangsmåden herunder til en lille luksusudgave af årets julebag!
OBS: Appelsin-specierne smager også fantastisk, hvis du springer over den kandiserede appelsin og chokolade. De er også nemmere!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
160 gram
Smør
120 gram
Vaniljesukker
1 spsk.
Flormelis
60 gram
Appelsin, økologisk
2 stk
Mørk chokolade
200 gram
Vand (til lage)
1 dl
Sukker (til lage)
1 dl
Fremgangsmåde
Læs også: