Bagværk

Bacon-pølsehorn

Et twist på en klassiker!

Bacon-pølsehorn
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 16. januar 2018

Pølsehornet. 

En gammel klassiker, som kan klare alt – hvad enten man har brug for en hurtig og velsmagende element i madpakken, eller har brug for proviant til at suge lidt af alkoholen til sig på festivaler. Eller bare som en lækker, nem aftensmad!

Men som altid har vi fundet en lille idé til, hvordan man kan gøre det endnu bedre – selvfølgelig, igen med bacon.

2122325

Så simpelt, så godt.

Du kender uden tvivl den baconsvøbte pølse i den lokale pølsevogn, men hvorfor skal den begrænses til den franske hotdog? Den fungerer eminent som kernen i et pølsehorn, og bidrager med mere smag og mere saftighed.

"Men Rasmus, er det bacon nok?!"

 tænker du panisk. Nej, selvfølgelig ikke. Vi har peaket dejen ved at tilføre sprødstegt bacon, som sørger for, at hele paletten er beriget med den salte, røgede gris.

2122326

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 30 min
Tilberedningstid 20 min
Antal 6 pers.

Ingredienser

Gær 50 gram
Æg 1 stk
Sødmælk 150 ml
Smør 50 gram
Hvedemel 250 gram
Bacon, skiver 20 stk
Pølser 6 stk

Fremgangsmåde