Bagværk
Bacon-pølsehorn
Et twist på en klassiker!
Pølsehornet.
En gammel klassiker, som kan klare alt – hvad enten man har brug for en hurtig og velsmagende element i madpakken, eller har brug for proviant til at suge lidt af alkoholen til sig på festivaler. Eller bare som en lækker, nem aftensmad!
Men som altid har vi fundet en lille idé til, hvordan man kan gøre det endnu bedre – selvfølgelig, igen med bacon.
Så simpelt, så godt.
Du kender uden tvivl den baconsvøbte pølse i den lokale pølsevogn, men hvorfor skal den begrænses til den franske hotdog? Den fungerer eminent som kernen i et pølsehorn, og bidrager med mere smag og mere saftighed.
"Men Rasmus, er det bacon nok?!"
tænker du panisk. Nej, selvfølgelig ikke. Vi har peaket dejen ved at tilføre sprødstegt bacon, som sørger for, at hele paletten er beriget med den salte, røgede gris.
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Gær
50 gram
Æg
1 stk
Sødmælk
150 ml
Smør
50 gram
Hvedemel
250 gram
Bacon, skiver
20 stk
Pølser
6 stk
Læs også: