Aftensmad

Baingan Bharta

Indisk aubergine-ret med varme krydderier.

Baingan Bharta
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 4. februar 2021

Baingan Bharta er i al sin enkelthed en nem, sund og vegetarisk ret fra det indiske køkken, som smager himmelsk.

Der sker noget fantastisk, når man tilfører varme til aubergine, som i rå tilstand smager af absolut intet. 

Denne ret er en velkendt klassiker, hvor man laver en slags mos af bagt aubergine og blander sammen med lækre grøntsager og krydderier.

Nemt, enkelt og delikat – den kan både bruges som en hovedret eller bare som en ekstra sideret til aftensmad sammen et stykke godt indisk fladbrød!

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Tilberedningstid 50 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Aubergine 1 stk
Løg 1 stk
Hvidløg 2 fed
Tomater 4 stk
Grøn chili (kan undlades) 1 stk
Lime, økologisk 0.50 stk
Garam Masala 1 spsk.
Koriander, frisk 1 håndfuld
Frisk ingefær 1 spsk.

Fremgangsmåde