Aftensmad

Bearnaisesauce

En evig klassiker!

Bearnaisesauce
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 8. februar 2019

Har du mod på at lave din bearnaise selv? Så får du den perfekte opskrift herunder.

Når først man har smagt en ægte, hjemmelavet bearnaise, så er det motherfucking svært at gå tilbage til, hvad enten man gjorde før – uanset om det er pulver, dåser, pakker, flydende eller andet.

Så hvis du har lidt tålmodighed, så får du altså en på opleveren.

Se med herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 20 min
Tilberedningstid 15 min
Antal 4 pers.

Ingredienser

Skalotteløg 2 spsk.
Hvide peberkorn 4 stk
Estragon, friskhakket 2 tsk
Estragon, stilkene 1 tsk
Æggeblomme 2 stk
Smør, smeltet 150 gram
Hvidvinseddike 2 spsk.
Vand 2 spsk.
Citronsaft 1 tsk
Salt 1 tsk

Fremgangsmåde