Aftensmad
Beef Chow Fun: 15 minutters asiatisk aftensmad med risnudler
Nem kantonesisk klassiker!
Klar på en hurtig omgang hjemmelavet takeaway på 15 minutter sprængfyldt med smag?
Så skal du prøve at lave den klassiske ret Beef Chow Fun.
Det er en kantonesisk ret, som har sit ophav i Guangdong i Kina, som er blevet verdenskendt over hele kloden på grund af sin nemme, hurtige og lækre tilbereding.
I al sin enkelthed er basen for en Beef Chow Fun risnudler – helt autentisk skal det være brede risnudler, som hedder Ho Fun eller Shahe Fen, alt efter hvor man er i verden.
Men gode, brede risnudler, som kan fås i tørrede udgaver i de fleste større supermarkeder fungerer super fint til formålet.
Udover risnudler skal man have tyndskåret oksekød, en nem soya-base og forårsløg og bønnespirer – eventuelt edamame-bønner for mere bid.
Fang min opskrift på en klassisk kantonesisk aftensmad herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Okseinderlår, ribeye, flanksteak etc.
200 gram
Forårsløg
3 stk
Edamame-bønner eller bønnespirer
1 håndfuld
Hvidløg, revet
1 fed
Ingefær, revet
1 tsk
Majsstivelse
1 tsk
Soyasauce
3 spsk.
Soyasauce
2 spsk.
Sukker
1 tsk
Riseddike (e. almindelig eddike)
1 spsk.
Risnudler
200 gram
Sesamolie (kan undlades)
1 tsk
Læs også: