Aftensmad

Bhurji: indiske røræg

Perfekt til morgenmad, frokost og aftensmad!

Bhurji: indiske røræg
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 20. september 2021

Bhurji eller Egg Bhurji er en evig klassiker af en opskrift fra det indiske køkken med æg og krydderier.

Men kan basalt set kalde det indiske røræg, da man rører æg op med en masse krydderier og grøntsager – hvilket gør det til en ideel ret til både morgenmad, frokost og aftensmad.

Klassiske røræg bruger vi oftest kun til morgenbordet og weekend-brunch eller som tilbehør til noget pålæg – men her er der smæk på smagen, så den udgør et helt måltid i sig selv!

Den er lavet på 10 minutter og er utrolig nem at lave – og det er sådan en rigtig fin 'travl hverdag'-ret, fordi det ikke kræver særlig meget tid og overskud. 

Samtidig er den meget mættende og smager fantastisk – så her kan man godt droppe frysepizzaerne og de kedelige rugbrødsmadder!

Her er der indiske røræg med stor velsmag og masser af næring.

Fang min opskrift på en klassisk indisk ret Bhurji herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 5 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Æg 4 stk
Løg 1 stk
Hvidløg 2 fed
Ingefær, revet 2 tsk
Grøn chili (kan undlades) 0.50 stk
Tomater 1 stk
Garam Masala 2 tsk
Frisk koriander 1 håndfuld
Fint salt 0.50 tsk

Fremgangsmåde