Aftensmad

Blooming onion

Sprød blooming onion som snack eller tilbehør!

Blooming onion
Blooming onion opskrift
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 27. januar 2021

En steakhouse-klassiker og amerikansk lækkerbisken – The Blooming Onion.

I al sin enkelthed en løgring på steroider, hvor man panerer og friterer et helt løg.

Den perfekte sidedish til en god, velstegt bøf eller som lille snack akkompagneret af en god, fed estragon-mayo.

Herunder får du tricket til, hvordan du får det perfekte sprøde og saftige blooming onion:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Løg (salatløg eller alm. løg) 2 stk
Hvedemel, til panering 2 dl
Cayennepeber 1 tsk
Fint salt 1.50 tsk
Løgpulver/hvidløgspulver 2 tsk
Røget paprika 1 tsk
Æg, til panering 1 stk
Sødmælk 1 dl
Solsikkeolie, til stegning 500 ml

Fremgangsmåde