Aftensmad

Bombay-kartofler

Nem aromatisk kartoffel-ret!

Bombay-kartofler
Bombay kartofler
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 20. oktober 2020

Hvis du leder efter inspiration til at pifte dit tilbehør op i hverdagskøkkenet, så skal du prøve Bombay-kartofler.

Det er en klassisk ret fra Indien, hvor man vender kartoflerne en masse forskellige krydderier og grøntsager, som giver en meget aromatisk og velsmagende sidedish eller måske vegetarisk hovedret.

Den er nem at lave og kan justeres op og ned i chilistyrken – læs opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 30 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Kartofler 500 gram
Løg 2 stk
Hvidløg 2 fed
Ingefær, revet 1 spsk.
Grøn chili 1 stk
Tomater 4 stk
Sennepskorn 1 spsk.
Grøntsagsbouillon 1 dl
Gurkemeje, stødt 1 tsk
Koriander, stødt 1 tsk
Garam Masala 1 spsk.
Salt + peber 1 tsk

Fremgangsmåde