Aftensmad
Bombay-kartofler
Nem aromatisk kartoffel-ret!
Hvis du leder efter inspiration til at pifte dit tilbehør op i hverdagskøkkenet, så skal du prøve Bombay-kartofler.
Det er en klassisk ret fra Indien, hvor man vender kartoflerne en masse forskellige krydderier og grøntsager, som giver en meget aromatisk og velsmagende sidedish eller måske vegetarisk hovedret.
Den er nem at lave og kan justeres op og ned i chilistyrken – læs opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kartofler
500 gram
Løg
2 stk
Hvidløg
2 fed
Ingefær, revet
1 spsk.
Grøn chili
1 stk
Tomater
4 stk
Sennepskorn
1 spsk.
Grøntsagsbouillon
1 dl
Gurkemeje, stødt
1 tsk
Koriander, stødt
1 tsk
Garam Masala
1 spsk.
Salt + peber
1 tsk
Læs også: