Bagværk

Brezel

Nem opskrift på bløde saltkringler!

Brezel
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 12. september 2023

Hvis man har været Tyskland, så har man ikke kunne undgå at se de lækre saltkringler, der enten hænger i lufthavnen eller ved gadesælgere.

Stor, lækre bløde kringler drysset med salt – en ægte gå-snack eller perfekt til en kold tysk øl!

De er faktisk ret nemme at lave selv – det kræver blot en simpel dej, som man efter formning til kringler skal 'bade' i en opløsning af natron og vand.

Derefter drysses med salt og afbages i ovnen – simpel og lækkert!

Fang opskriften herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 5 min
Tilberedningstid 25 min
Antal 8 pers.

Ingredienser

Hvedemel 250 gram
Vand 150 ml
Fint salt 1 tsk
Smør 2 spsk.
Natron 2 spsk.
Vand 500 ml
gær 20 gram
Groft salt el. havsalt 1 spsk.

Fremgangsmåde