Bagværk
Brezel
Nem opskrift på bløde saltkringler!
Hvis man har været Tyskland, så har man ikke kunne undgå at se de lækre saltkringler, der enten hænger i lufthavnen eller ved gadesælgere.
Stor, lækre bløde kringler drysset med salt – en ægte gå-snack eller perfekt til en kold tysk øl!
De er faktisk ret nemme at lave selv – det kræver blot en simpel dej, som man efter formning til kringler skal 'bade' i en opløsning af natron og vand.
Derefter drysses med salt og afbages i ovnen – simpel og lækkert!
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
250 gram
Vand
150 ml
Fint salt
1 tsk
Smør
2 spsk.
Natron
2 spsk.
Vand
500 ml
gær
20 gram
Groft salt el. havsalt
1 spsk.
Læs også: