Carne Asada er en klassisk form for tilberedning i det mexicanske køkken, hvor man marinerer kødet og steger eller griller det efterfølgende.
Denne tilgang har amerikanerne i San Diego taget til sig og lavet en lille lokal egnsret, der er lidt inspireret af den famøse tex-mex-bølge.
Det går under navnet Carne Asada Fries – i al sin enkelthed sprøde og lækre fritter toppet med grillet kød, guacamole, tomat og cremefraiche.
En lækker blanding og en mexicansk-inspireret form for Loaded Fries.
Fang min opskrift på Carne Asada Fries herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Bagekartoffel
3 stk
Eddike
0.50 dl
Fint salt
1 tsk
Ribeye, flanksteak, tykstegsbøf, okseinderlår etc.
300 gram
Appelsin, saften herfra
1 stk
Salt + peber
0.50 tsk
Spidskommen, stødt
0.50 tsk
Oregano
0.50 tsk
Hvidløg, revet
1 tsk
Chiliflager, kan undlades
0.50 tsk
Tomater
2 stk
Guacamole (1 avocado + 0,5 revet hvidløg, creme fraiche, sat og peber)
1 stk
Revet ost (mozzarella, emmenthaler, gouda etc.)
1 håndfuld
Læs også: