Aftensmad

Carne Asada Fries: Mexicansk-amerikansk loaded fries

Nem og lækker snack!

Carne Asada Fries: Mexicansk-amerikansk loaded fries
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 26. oktober 2021

Carne Asada er en klassisk form for tilberedning i det mexicanske køkken, hvor man marinerer kødet og steger eller griller det efterfølgende. 

Denne tilgang har amerikanerne i San Diego taget til sig og lavet en lille lokal egnsret, der er lidt inspireret af den famøse tex-mex-bølge. 

Det går under navnet Carne Asada Fries – i al sin enkelthed sprøde og lækre fritter toppet med grillet kød, guacamole, tomat og cremefraiche. 

En lækker blanding og en mexicansk-inspireret form for Loaded Fries. 

Fang min opskrift på Carne Asada Fries herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Tilberedningstid 45 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Bagekartoffel 3 stk
Eddike 0.50 dl
Fint salt 1 tsk
Ribeye, flanksteak, tykstegsbøf, okseinderlår etc. 300 gram
Appelsin, saften herfra 1 stk
Salt + peber 0.50 tsk
Spidskommen, stødt 0.50 tsk
Oregano 0.50 tsk
Hvidløg, revet 1 tsk
Chiliflager, kan undlades 0.50 tsk
Tomater 2 stk
Guacamole (1 avocado + 0,5 revet hvidløg, creme fraiche, sat og peber) 1 stk
Revet ost (mozzarella, emmenthaler, gouda etc.) 1 håndfuld

Fremgangsmåde