Aftensmad
Cheddar Bay Biscuits
Lækre brødsnacks med ost!
Brød og ost er hver for sig en fantastisk ting, men der skal altså også magi, når man kombinerer de to.
Og en af de lækreste snackbrød eller kuvertbrød på steroider går under navnet Cheddar Bay Biscuits.
De er blevet meget populære på den amerikanske restaurant Red Lobster, hvor de serveres til alskens lækre retter – men hvis du ikke lige har tænkt dig at slå et smut forbi USA i den nærmeste fremtid?
Så er Cheddar Bay Biscuits heldigvis utroligt nemme at lave selv.
Hjemmelavede Cheddar Bay Biscuits er en syndig lille sag, som gør sig godt til både supper, gryderetter, forretter, snackbrød, tømmermænd og alt muligt – de kan alt!
Jeg har i et nyt samarbejde med Kerry Gold, som producerer utrolig lækker irsk cheddar i alle afskygninger, kreeret min egen version af Cheddar Bay Biscuits.
Perfekt krydret, smørholdige og sprøde samt en dyb smag og farve af Kerry Golds Mild Cheddar.
De er ganske uimodståelige!
Cheddar Bay Biscuits kan holde sig friske i 2-3 dage i en lufttæt beholder, men de kan sagtens fryses ned og tages op henover sommeren som det perfekte grilltilbehør.
Fang min opskrift herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
250 gram
Bagepulver
1.50 tsk
Hvidløgspulver
1 tsk
Cayennepeber, kan undlades
0.30 tsk
Sukker
1 tsk
salt
0.50 tsk
Smør
100 gram
Rød cheddarost (Gerne Red Mild fra Kerry Gold)
150 gram
Kærnemælk
1.50 dl
Smeltet smør
4 spsk.
Friskhakket persille
1 spsk.
Hvidløg, revet
1 tsk
Læs også: