Aftensmad

Chili Fries

Spicy, sprøde og klistrede pommes frites!

Chili Fries
Chili fries
Rasmus Krarup Jensen
Af Rasmus Krarup Jensen 17. januar 2021

Pommes frites er altid en sikker vinder på snackfronten, og den kære kartoffel kan tilberedes på mange forskellige måder.

I denne omgang har jeg kastet mig over den klassiske kinesiske snack, chili fries, hvor man steger kartoflerne knasende sprøde og efterfølgende coater dem i spicy, klistret chilisauce. 

Praktisk talt en fritte med dip kombineret på en gang! 

Se med herunder:

Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.

Opskrift

Arbejdstid 10 min
Ventetid 20 min
Tilberedningstid 10 min
Antal 2 pers.

Ingredienser

Mellemstore kartofler 500 gram
Majsstivelse 0.50 dl
Røget paprika 1 tsk
Chili, tørret (kan undlades) 0.50 tsk
Rød chili 0.50 stk
Sesamfrø 2 spsk.
Soyasauce 1 dl
Honning, el. sirup 1 dl
Citron, økologisk 0.50 stk
Koncentreret tomat 1 spsk.
Ketchup, kan undlades 1.50 spsk.
Hvidløg 3 fed
Solsikkeolie, til stegning 400 ml

Fremgangsmåde