Aftensmad
Chili Fries
Spicy, sprøde og klistrede pommes frites!
Pommes frites er altid en sikker vinder på snackfronten, og den kære kartoffel kan tilberedes på mange forskellige måder.
I denne omgang har jeg kastet mig over den klassiske kinesiske snack, chili fries, hvor man steger kartoflerne knasende sprøde og efterfølgende coater dem i spicy, klistret chilisauce.
Praktisk talt en fritte med dip kombineret på en gang!
Se med herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Mellemstore kartofler
500 gram
Majsstivelse
0.50 dl
Røget paprika
1 tsk
Chili, tørret (kan undlades)
0.50 tsk
Rød chili
0.50 stk
Sesamfrø
2 spsk.
Soyasauce
1 dl
Honning, el. sirup
1 dl
Citron, økologisk
0.50 stk
Koncentreret tomat
1 spsk.
Ketchup, kan undlades
1.50 spsk.
Hvidløg
3 fed
Solsikkeolie, til stegning
400 ml
Fremgangsmåde
Læs også: