Hvis du leder efter inspiration til at pifte din kylling op med lidt anderledes smage og nuancer? Så skal du prøve denne vietnamesiske opskrift.
Den går under navnet Coconut Caramel Chicken og er en syndig, snasket og lækker sag, som er ret nem at lave.
Det går i al sin enkelthed ud på, at man tilbereder et par kyllingelår i en blanding af smeltet brun farin og kokosmælk, som får lov til både at mørne kødet og koge ind til en lækker sticky sauce.
Den får en dyb, cremet og lækker smag og så passer den perfekt til nykogte hvide ris.
Når saucen er kogt ind, karamelliserer og bruner den kødet til sidst, og så kommer mundvandet!
Opskriften kræver få ingredienser og du kan bruge både overlår eller underlår til formålet – kyllingebryster vil nok blive lidt for tørt.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Kyllingeoverlår
4 stk
Kokosmælk, dåse
1 stk
Brun farin
70 gram
Vand
0.50 dl
Hvidløg, revet
1 tsk
Ingefær, revet
1 tsk
Soyasauce
3 spsk.
Citronsaft
3 spsk.
Fishsauce
1 tsk
Fintsnittet rød chili, kan undlades
0.50 stk
Læs også: