Jeg faldt for nyligt over en ret sjov opskrift, som gik under navnet Cowboy Caviar.
Bag den opfindsomme titel gemmer sig en skøn og lækker dip, som nok nærmere kan defineres som en dip-salat – den kan nemlig bruges til begge!
Det er en opskaleret version af den klassiske Pico de gallo, hvor man blandt andet putter avocado, bønner og majs i for at gøre det mere fyldigt.
Det er en skøn frisk og velsmagende dip, som tager 10-15 minutter at lave. Den er perfekt til taco-chips, fyld i en taco eller måske bare en salat til et større måltid.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Cherrytomater
15 stk
Rødløg
1 stk
Kidneybønner (alm. eller chili), dåse
150 gram
Majs
150 gram
frisk koriander, bundt
1 stk
Jalapeno-peber, frisk
1 stk
Peberfrugt, grøn
1 stk
Avocado
1 stk
Lime
2 stk
Eddike (gerne fransk æblecidereddike)
2 spsk.
Fint salt + peber
0.50 tsk
Olivenolie
2 spsk.
Læs også: