Mandekogebogen

Den bedste tunsalat

Nem, lækker og vanedannende!

Hvis du mangler en hurtig, lækker og ret nem opskrift på en solid og velsmagende tunsalat, så har vi lavet denne i min familie lige siden, jeg var helt lille. 

Den oprindelige opskrift stammer vist fra en hjemkundsskabstime for mange herrens år siden, hvor vi dog har finjusteret den lidt. 

Se med herunder for en nem og lækker hverdagsret!

ANNONCE

Tunsalat

Cremet og lækkert!

4 portioner 10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 200 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 2 stk tun, dåse
  • 200 ml creme fraiche
  • 4 stk syltede agurker
  • 1 håndfuld karse
  • 3 stk æg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene ca. 7 minutter, så du får smilende æg – det er med til at gøre tunsalaten mere cremet. Lad dem køle af.
  2. Dræn tunen og smuldr den i mindre stykker i en skål med en gaffel. Skær de syltede agurker ud i små tern og bland dem med tunen.
  3. Klip alt karsen ned i skålen og skær æggene i små tern – bland det hele sammen med cremefraichen og smag til med salt og peber.
  4. Rist et par skiver sandwichbrød og nyd tunsalaten, når den har stået lidt på køl. Du kan herfra friske salaten op med frisk tomat, bønnespirer eller ekstra karse!
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt