Aftensmad
Efterårstatar
Smagfuld tatar til efterår og vinter.
Tatar er en skøn ret, der kan spises året rundt.
Den findes mange forskellige former for tatar – både en helt klassisk tatar, der spises som et smørrebrød med topping og så eksempelvis en rørt tatar.
Min absolutte favorit er en rørt tatar, som virkelig kan frembringe kødets smag med en række lækre ingredienser.
Jeg har fået en sending Chateaubriand af okse fra Dyrbar i hus – og der fik jeg idéen at lave en efterår- og vinter-venlig tatar.
En skøn, smagfuld og lækker rørt tatar med kantareller og trøffelmayo – dybt smagende, parfumeret og en god konsistens.
Fang opskriften herunder:
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Chateaubriand af okse (el. oksemørbrad, okseinderlår etc.)
800 gram
Kantareller (alternativt champignon)
150 gram
Citron, økologisk
1 stk
Kapers
1 spsk.
Skalotteløg
1 stk
Estragon (frisk eller tørret)
2 tsk
Trøffelolie
1 tsk
God mayonnaise (hjemmelavet eller købt)
2 dl
Sennep
2 tsk
Worchestershiresauce
1 tsk
Parmesanost
50 gram
Læs også: