Aftensmad
Empadao de Frango
Kyllingetærte fra Portugal.
Tærter er en skøn spise i hverdagen og til større selskaber, da de er ret nemme at lave og tit kan laves på forhånd og lunes igen uden at det går udover smagen.
Denne gang er jeg faldet over en tærte, som figurerer i det portugisiske køkken, som går under navnet Empadao de Frango – en portugisisk kyllingetærte.
En skøn, simpel og velsmagende tærte, som både er velegnet nybagt og til genopvarmning.
Fyldet består blandt andet af kogt kylling, majs, oliven og cremefraiche samt en heftig mængde friskhakket persille – alt sammen svøbt i en lækker, porød mørdej.
Fang opskriften herunder til en rigtig smovsetærte!
Vores team kan have anvendt AI til at assistere i skabelsen af dette indhold, som er gennemgået af redaktørerne.
Opskrift
Ingredienser
Hvedemel
350 gram
Smør
150 gram
Mælk
0.50 dl
Æg
1 stk
Kyllingebryst
500 gram
Hvidløg
3 fed
Løg
1 stk
Koncentreret tomat
1 spsk.
Grønne oliven
1 dl
Majs
1 dl
Persille, bundt
1 stk
Cremefraiche (jo, federe, jo bedre!)
1.50 dl
Fremgangsmåde
Læs også: